Gigantische villa in Poppel staat te koop

De advertentie op Funda noemt de woning een imposante villa, maar je kunt het gerust een kasteel noemen. Het huis straalt dat ook van alle kanten uit, ook al is het nog helemaal niet zo oud. Het is namelijk pas in 1994 gebouwd. Het kasteel heeft een woonoppervlak van 710 vierkante meter en staat op een stuk grond van maar liefst 12.538 vierkante meter. Dat is nog eens een achtertuin.

 

In de villa zijn maar liefst zeven kamers te vinden, waarvan drie slaapkamers. Daarnaast zijn er ook nog eens drie badkamers en een apart toilet. Ondanks het imposante formaat van het gebouw, is dit alles verdeeld over slechts twee woonlagen plus een zolder.

tuin kasteel reusachtig buitenland

Op de begane grond bevindt zich de leefruimte met grote ramen die uitkijken op de tuin. Vanuit daar kom je in een grote keuken met genoeg kastjes voor al je voorraden en verschillende apparatuur. Ook heeft de begane grond een bar, een tweede woonkamer met gashaard en een kantoorruimte die ook als vierde slaapkamer kan worden gebruikt.

De eerste verdieping beschikt over de drie slaapkamers met elk een eigen en suite badkamer. De en suite van de masterbedroom heeft een ligbad, douche, toilet, dubbele wastafel en een heuse kleedkamer. Vanuit de slaapkamers heb je toegang tot de twee terrassen met uitzicht over de parktuin. De zolder is te bereiken via een vaste trap.

slaapkamer poppel funda

De voortuin is mooi aangelegd met en aantal boompjes. De achtertuin is je eigen privéparkje, want er bevindt zich een vijver met brug, een tuinhuis en wandelpaden die je naar achterin de tuin leiden. Het perceel is rondom afgesloten, met aan de voorkant een elektrische poort.

parktuin kasteel poppel belgie

Wat is de vraagprijs van dit Belgische kasteel op Funda?

Je verwacht misschien dat je wel een paar miljoen mag neertellen voor deze villa. Hoewel de vraagprijs inderdaad boven een miljoen ligt, lijkt er wel sprake te zijn van een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. De woning staat namelijk voor €1.550.000 op Funda. Je hoeft dus geen miljardair te zijn om hier te kunnen wonen.

Bekijk hieronder meer foto’s van de villa (Funda):

entree kasteel te koop

Er komen ook wel eens Nederlandse kastelen op Funda te staan, zoals dit middeleeuwse optrekje.