Tatjana Šimić en haar vriend verhuizen naar het buitenland

Tatjana Simic, bekend van haar rol Kees in Flodder, heeft samen met haar partner Lex van Hessen besloten het paleisje te verkopen. Het appartement staat te koop voor een dikke 1.850.000 euro op Funda. Ze hebben het al eerder in de verhuur gezet voor 8.000 euro per maand.

Wat zegt de Funda-advertentie over de woning in Den Haag?

In 2016 werd het voor een onbekende prijs gekocht door Lex. Er staat geen hypotheek op het appartement en het is gelegen in Buurtschap 2005 in Den Haag.

Het appartement staat dus te koop voor 1.850.000 euro op de perfecte locatie in Den-Haag. Het is een chique en luxe appartement met een woonoppervlakte van maar liefst 313 vierkante meter. Je hebt geen last van parkeerproblemen, want dit appartement beschikt over een eigen inpandige garage. Ook zijn er twee buitenparkeerplaatsen.

Er zijn vijf kamers, waaronder drie slaapkamers en twee badkamers. Aan de masterbedroom zit een van de badkamers. Ook zit er bij die kamer een grote walk-in closet. Er is een moderne woonkeuken, voorzien van inbouwapparatuur. Vanuit de woonkeuken is er ook toegang tot het zonneterras via openslaande deuren.

Bekijk de website van BekendeBuren voor meer foto’s van de te koop staande woning in Den Haag.

Lees hier over een reusachtige kasteel in Nederland dat staat nu te koop op Funda.