Toekomstige woning in Nieuwerkerk aan den IJssel staat te koop

Wel handig om nu alvast een klein dingetje te vermelden. Deze waanzinnige woning met tennisbaan moet nog gebouwd worden! Een ding is zeker: dit wordt een van de dikste villa’s van het hele land. Het bouwjaar zal 2022 zijn, maar je kunt nu alvast een kleine impressie bekijken op de net echt ontworpen ‘foto’s’.

Dit behoorlijke huisje staat te koop in het Zuid-Hollandse Nieuwerkerk aan den IJssel. Het gaat om een groot optrekje met zo’n 6.417 m² perceel. Het modern ontworpen woongedeelte gaat een kleine 400 m² aan woonoppervlakte tellen; zeker niet verkeerd dus. Als we de beschrijving mogen geloven komt deze woning in een wel heel exclusieve woonomgeving te staan.

Je mag in je handjes knijpen als je deze villa weet te bemachtigen. Ook binnenin de villa kom je namelijk helemaal niets te kort. We geven je even een kleine impressie, maar vergeet niet dat niets echt is. Alles is nog mogelijk! Volgens de beschrijving valt er nog een hoop te veranderen. Zo kun je bijvoorbeeld zelf kiezen of je liever een open of gesloten keuken hebt. Je kunt alles naar eigen wens inrichten.

Je komt binnen in een heerlijke entree mét garderobe voor je spullen. Vervolgens vind je op de begane grond verder een riante leefruimte, een (open of gesloten) keuken, een bijkeuken en een werkkamer. Iets wat in deze tijden toch een must is om te hebben.

woning met tennisbaan

Op de eerste verdieping vind je vier slaapkamers, twee badkamers en een buitengedeelte in de vorm van een dakterras. Alles wordt met elkaar verbonden door de grote overloop.

De tuin er omheen is ook flink. Zo heeft het een voorterrein waar eventueel bezoek zijn auto kwijt kan, maar heeft het ook een terrasgedeelte en dus alle ruimte voor een tennisbaan of zwembad. Het grenst verder aan de Ringvaartplas dus rust is gegarandeerd.

woning met tennisbaan woning met tennisbaan

Verder belangrijk om te vermelden dat er een grote garage aangebouwd wordt, waarin je je auto kwijt kunt. Ook wordt er nog een flink stuk uitgebouwd zonder doel. Ideaal voor jouw mancave dus.

Wat is de vraagprijs op Funda?

Je zult even diep in de buidel moeten tasten als je deze woning graag wil bemachtigen. Hij staat namelijk op Funda voor een prijs van €3.100.000. Daar krijg je dan wel heel wat moois voor terug.

Ben je toch op zoek naar een woning die je zelf nog helemaal kunt opknappen? Misschien is deze villa met binnenzwembad wat voor jou.