Deze luxe villa in Hierden staat te koop

Dat deze woning over de nodige luxe beschikt, is een understatement. De villa beschikt over een oppervlakte van 2.042 vierkante meter. Het huis is vrij recent gebouwd, in 2007 om precies te zijn. De huidige bewoners hebben toen veel aandacht gehad voor gebruiksgemak, privacy en energiebesparing. Je komt dus te wonen in een villa met veel afwerking. De villa beschikt bijvoorbeeld over een warmtepomp en andere maatregelen om het huis zo comfortabel mogelijk te maken.

luxe villa

Woon je momenteel in de stad en ben je klaar met ongewenste herrie? Ook dan is deze woning ideaal want er wordt gebruikt gemaakt van Domotica. Dit is een Amerikaanse geluidssysteem dat ervoor zorgt dat de woning je een serene rust biedt. Dit is natuurlijk nog lang niet alles want de woning beschikt over een speelkamer voor de kinderen, een bioscoop, een enorme en prachtige woonkamer, kantoorruimte en natuurlijk ook een schitterende keuken. Deze keuken is bovendien zelfs handgemaakt. Niet zo’n liefhebber van het wonen in een dorp? Geen zorgen, Harderwijk ligt namelijk op een steenworp afstand. In combinatie met alle verenigingen en ander vertier dat Hierden te bieden heeft, heb je zo het beste van twee werelden

Wat is de vraagprijs op Funda?

Met een braagprijs van € 3.200.000 kosten koper (Funda) is deze woning onlangs verkocht. Echter vinden we hem zo oogstrelend, dat we toch een aantal foto’s van de droomwoning in Hierden laten zien:

326_2160 378_2160 327_2160 bioscoopkamer huis met fitnessruimte te koop hockeyveld bubbelbad onder afkapping

Is deze woning niet groot genoeg voor je? Wat dacht je van dit gigantische huis dat in bezit is van een vriend van Drake?