Extreem luxe grachtenpand te koop in Amsterdam

Voor velen is Amsterdam de een mooie plek om in te wonen. Als je de eigenaar bent van dit Funda grachtenpand, dan snappen we die opvatting sowieso. Het pand is gebouwd in 1675 en is als monumentaal pand dus een gebouw met een rijke geschiedenis. De locatie is bovendien niet mis: aan de Keizersgracht 544 is de woning te vinden. Dat betekent dat de eigenaar in goed gezelschap is. De Keizersgracht is namelijk de straat van Amsterdam met de meeste miljoenenwoningen. Maar wat maakt de woning nou zo duur en extreem luxe?

grachtenpand Funda grachtenpand Funda grachtenpand

Monumentaal pand met 5 verdiepingen

In totaal bestaat de woning uit 394 m², met een voor- en achterhuis. Daarnaast vind je er ook nog een grote tuin van 133 m². Binnen vind je 5 slaapkamers, 3 badkamers en twee verschillende keukens. Die zijn in totaal verdeeld over vijf verdiepingen. Behoorlijk wat trappen dus, maar in het Funda grachtenpand is gelukkig ook een lift aanwezig. Qua interieur bezit het gebouw over veel historische aspecten die door de jaren heen zijn hersteld.

Funda grachtenpand Funda woning Funda grachtenpand

De prijs van het miljoenenpand

Woon jij in zo’n woning, dan is het maar de vraag of je nog veel je huis uit komt. Om naar de sportschool te gaan of naar je werk hoeft dat niet. Op Funda is namelijk te lezen dat het grachtenpand een eigen privégym heeft. Ook is er een ruime werkruimte inbegrepen bij het gebouw. Het geheel van de woning staat niet voor een klein bedrag te koop. In totaal is de vraagprijs met € 5.950.000 een krappe 6 miljoen. Daarvoor heb je, afgaande op de vele prachtige foto’s, dan weer wel een ruim, licht en luxe droomhuis tot je beschikking.

Het grachtenpand in Amsterdam is niet de enige Funda parel. Op zoek naar meer prachtige woningen? Bekijk dan ook eens dit mega prachtige landhuis.