Landgoed Berkenberg is nu te koop

De woning heet het Landgoed Berkenberg, dit is een unieke woning op een oppervlakte van circa 2 hectare. Het landhuis ligt op een flink perceel. Mensen rijk genoeg om deze woning te betalen, houden doorgaans van golf, het zal de toekomstig koper dan ook verblijden dat het landgoed vlakbij golfclub Rinkven ligt.

huis belgie 2 huis belgie 12

Duurste woning in België op Funda

Voor het huis ben je een flink bedrag kwijt, namelijk zo’n 3.200.000 euro koste koper. Daarvoor krijg je echter wel de meest bizarre luxe terug die het weer allemaal waard maken. Je hebt garages waar acht auto’s in kwijt kunnen, een binnenzwembad, maar dat is natuurlijk niet genoeg: natuurlijk heeft de woning ook een verwarmd buitenzwembad. In de woning zelf vind je de centrale inkomhal, een imposant trappenhuis en een heel grote woonkamer. Ook is er een bibliotheek. Vervolgens is er ook nog een nachthal, waar je kunt slapen en verfrissen in de zeven slaapkamers (waarvan één mastersuite) en vijf badkamers. op de tweede verdieping vind je vervolgens nog een hobbyruimte en kantoor. In de kelder kun je heel veel wijnflessen kwijt en er zijn nog veel meer bergruimtes.

Al met al is het dus een uniek landgoed met een gigantisch oppervlakte en daarnaast nog meerdere garages en als klap op de vuurpijl: een buitenzwembad. Alleen even de algen eruit halen want op onderstaande foto’s ziet het zwembad er nogal groen uit.

duurste woning in België

Benieuwd wat de meest prijzige woning in ons land is op Funda? Neem een kijkje bij Klein Bentveld.