Hermelien is nu een volwassen vrouw

Emma Watson is een 31-jarige actrice en begon haar carrière als Hermelien Griffel in alle Harry Potter-films. Ze heeft ook andere titels onder haar naam staan, zoals Little Woman, The Perks of Being a Wallflower en Beauty and the Beast. 

Naast dat ze al een hele filmcarrière achter de rug heeft en ze zeker nog niet klaar is, is ze ook actief als model. Zo verscheen ze in 2008 en 2010 op verschillende covers van Vogue en Elle. Ze verdient ook haar geld met het promoten van bepaalde kledingmerken en met deelnames aan verschillende fashionshows. Hier verdiende ze miljoenen mee. Verder zitten er ook zeker brains achter deze beauty. Zo heeft ze aan de kunstacademie gestudeerd. Toen ze dit had afgerond, werd ze ambassadrice van de Verenigde Naties. Hier zet ze zich in voor verschillende doeleinden, maar vooral voor gelijke rechten voor vrouwen en mannen.

Emma Watson als beroemdheid

Je zou denken dat Emma Watson alles op een rij heeft. Ze woont sinds kort samen met haar verloofde, maar ze had destijds toch alles niet op een rijtje. Ze vertelde aan ‘Variety’ dat ze alles nog aan het uitzoeken is en dat dit haar soms bang maakt. Ze heeft ook vaak veel moeite met ‘beroemd zijn’. Ze wil een zo normaal mogelijk leven leiden, want diep vanbinnen blijkt ze eigenlijk een huismuis die zich graag terugtrekt. Ze is heel erg verlegen en dacht als kind dat er iets mis met haar was, maar ze kwam erachter dat ze simpelweg een introverte dame was. Ze heeft dus erg veel tijd voor zichzelf nodig om haar sociale batterijen op te laden. Ze houdt dus er niet van om in de spotlights te staan.

Tijd om alles uit te zoeken heeft ze genoeg, ze is namelijk gestopt met acteren. Nieuwe films van haar zullen we niet snel meer in bioscopen zien, maar gelukkig kunnen we nog van haar genieten in haar oude rollen in Harry Potter en Beauty and the Beast. Door deze rollen en haar modellenwerk is het vermogen van Emma Watson geschat op een goede 66 miljoen. Netjes.

Meer van de bloedmooie Emma Watson? Hieronder een aantal foto’s van haar Instagram: