Freya Allan, de actrice achter Ciri uit The Witcher

De mensen die The Witcher hebben gezien, kennen haar waarschijnlijk al. Ciri is de prinses uit de serie die door haar grootmoeder Calanthe op de vlucht wordt gestuurd als Cintra wordt aangevallen. De avonturen die ze beleeft dagen haar uit om tot grote hoogtes te stijgen. In de serie leeft Ciri vooral in de buitenwereld waar je niet erg goed verzorgd wordt. Daarom ziet ze er niet altijd even fris uit. Maar wanneer ze zich vertoont als Freya Allan in de buitenwereld, dan is het een totaal ander beeld. Dan is ze een prachtige vrouw die er altijd heel mooi uitziet.

freya allan

View this post on Instagram

@sarahillmakeup & @leighkeateshair you’re a dream!

A post shared by Freya Allan (@freyaallan) on

The Witcher is een groot succes

Het was een ambitieus project van Netflix om The Witcher te produceren, zeker gezien het budget. Hierdoor werd er veel van de serie verwacht en was het spannend of het wel zo’n succes zou worden. Ondertussen zijn we ruim een maand na de lancering verder en kunnen we concluderen dat het daadwerkelijk een groot succes is. Op IMDb heeft de fantasy-serie, inclusief het acteerwerk van Freya Allan, een 8,4 gekregen. Het tweede seizoen is dan ook al aangekondigd en hier zullen we met smart op wachten.

Cirilla, van verwende prinses naar zelfstandig

Om The Witcher te promoten heeft Netflix introductievideo’s gemaakt van de drie hoofdpersonen. Geralt van Rivia, Cirilla en Yennefer van Vengerberg hebben ieder een eigen filmpje waarin fragmenten van hen te zien zijn. In het filmpje van Ciri vertelt Freya Allan over de prinses die ze speelt. Ze is opgegroeid in luxe en rijkdom, als een echte prinses. De echte buitenwereld heeft ze nog niet meegemaakt. Tot ze in één nacht alles verliest en moet vluchten. Van haar grootmoeder krijgt ze de opdracht mee om Geralt van Rivia te vinden en ze is vastbesloten dit te doen. In haar zoektocht naar The Witcher maakt ze avonturen mee die haar als zelfstandige vrouw laten ontwikkelen. We kunnen niet wachten om meer van haar te zien in het volgende seizoen.

Zie hieronder nog een aantal beelden van de prachtige actrice Freya Allan:

View this post on Instagram

@edo_dream 📸

A post shared by Freya Allan (@freyaallan) on