Frenkie de Jong is jong en succesvol

Frenkie de Jong maakte afgelopen zomer de transfer van Ajax naar FC Barcelona voor maar liefst 90 miljoen euro. Hiermee is hij de duurste transfer van de eredivisie ooit. Sinds hij bij FC Barcelona speelt verdient hij ook een stuk meer. Ondanks dat hij nu vooral in Barcelona te vinden is, blijft Amsterdam zijn ‘thuis’. Daarom wil hij hier graag nog een leuk optrekje hebben en daar heeft hij nu voor gezorgd.

Frenkie de Jong appartement
Foto: Bekende Buren

Luxe appartement

Het nieuwe appartement van de nog maar 22-jarige voetballer heeft een waarde van 995.000 euro. Hij heeft hier een hypotheek op genomen van 892.500 euro. Daarbij heeft Frenkie ook nog een parkeerplaats aangeschaft die hem zo’n 55.000 euro heeft gekost.

Frenkie de Jong heeft ook nog een ander appartement in Amsterdam

Het is niet het enige appartement wat Frenkie de Jong tot zijn beschikking heeft in Amsterdam. Hij had in 2016 namelijk al een appartement gekocht in de Sluisstraat. Hier betaalde hij 283.000 euro voor. Op het moment dat Frenkie in Amsterdam is heeft hij aan woonruimte dus geen gebrek. Van zijn nieuwe appartement zijn helaas geen foto’s van binnen beschikbaar, waardoor we het met foto’s van de buitenkant moeten doen.

Pand
Foto: Bekende Buren

Ook andere (voormalig) spelers van Ajax kopen dure appartementen

Frenkie de Jong is niet de enige (ex-)ajacied die van luxe appartementen houdt. Zo beschikt Hakim Ziyech over dit waanzinnige penthouse. Ook kocht hij deze luxe villa nadat bekend werd gemaakt dat hij de transfer zou maken van Ajax naar Chelsea.