In Free Love Paradise draait alles om vreemdgaan

Niemand die in een stabiele en sterke relatie zit moet er aan denken dat iemand er met jouw partner vandoor gaat. Wellicht mag een beetje flirten nog, maar zoenen en seks hebben is toch echt uit den boze. Toch is dit precies wat de stellen in de nieuwe reality-serie Free Love Paradise wél moeten doen.

Dat zorgt voor de nodige drama en heftige momenten, waarbij de stellen met hun gevoelens voor elkaar en anderen beginnen te worstelen.

Free Love Paradise wordt nieuwe reality serie

Er is een groot aantal Nederlands-Vlaamse programma’s waarbij liefde en relaties centraal staan. Denk aan Love Island, Temptation Island en Ex on the Beach. Nu kunnen we ook rekenen op het nieuwe programma Free Love Paradise Het programma lijkt nog het meeste op Temptation Island. Waar bij dat programma de stellen echter langere tijd van elkaar worden gescheiden, is dat in dit nieuwe programma niet het geval. Alle stellen verblijven samen op een mooie locatie en staan van tevoren open voor een eventuele open relatie.

Free Love Paradise

Lastige keuzes zorgen voor veel drama in nieuwe reality serie

In de praktijk blijkt tóch dat het lastiger gezegd dan gedaan is. Want hoe jij reageer jij als jouw vriendin opeens te intiem wordt met één van de andere aanwezigen? De liefdestest kan behoorlijk ver gaan, zo blijkt uit de trailer. Die zit namelijk gevuld met vreemdgaan, de nodige tranen en agressieve momenten. Extreem fout dus, maar wel vermakelijk.

Nog niet bekend of Free Love Paradise ook naar Nederland komt

De Nederlandse Froukje de Both en de Vlaamse Sean Dhondt presenteren de realityserie. Inmiddels is de serie al in België te zien, via het Belgische online platform Streams.

 

Ben jij door de trailer onzeker geworden over je eigen relatie of denk je misschien zelfs na over een deelname? Check dan eerst de 5 signalen dat jouw relatie gedoemd is om te mislukken.