Fred van Leer zag er vroeger behoorlijk anders uit

Je zult hem vast wel kennen, maar voor wie hem niet kennen is dit nog even een opfrisbeurt. Fred van Leer is een van de bekendste stylisten van Nederland. Hij verzorgt voornamelijk de styling van mensen voor shows, televisieprogramma’s, tijdschriften en bands.

 

Ook is hij de afgelopen jaren erg veel bezig geweest met het presenteren van verschillende programma’s. Je kunt hem dus kennen van programma’s als Holland’s Next Topmodel, Ranking the Stars en Shopping Queens Vips. Hij neemt ook regelmatig deel aan Chantals Beauty Camper en heeft hij ondertussen zijn eigen show op Videoland: Drag Race Holland.

Het lichaam van Fred heeft de afgelopen jaren een grote transformatie ondergaan. Niet alleen is zijn kleding er beter op geworden, ook is hij een stuk fitter geworden. Hij staat regelmatig in de sportschool en zo werkt hij aan een gezond lichaam.

De eerste foto is een foto van Fred uit 2003. Gekleed naar de stijl van toen met zijn geschoren kapsel, kleurrijke sjaal en felrode zonnebril. De tweede foto is een foto van Fred uit 2016, 25 kilo lichter en ontzettend fit. Hij heeft destijds dus behoorlijk wat stappen gemaakt als het gaat om zijn gewicht en de uitstraling van zijn lichaam. Het afvallen, en de tijd, heeft hem goed gedaan.

Reacties van Instagram-volgers

De reacties onder de foto van Fred van Leer zijn hilarisch. Mensen zijn heel lovend over de transformatie en vinden dat hij er heel goed uitziet, Patrick Martens vond het belangrijk om het even over de gespierde benen van Fred te hebben: “Maar die gespierde poten van jou!!!”

Andere reacties zijn ook weer heel grappig: “Zware bril, als dat ding 25 kilo weegt haha”. Nog iets dat de volgers van Fred opviel, was dat hij heel erg op Lange Frans lijkt op de eerste foto. Nu je het zegt..

Ook Nick Schilder is een gigantische transformatie ondergaan. Deze showt hij op de cover van Men’s Health.