Hou je diepste verlangens niet voor je

In een relatie wil je natuurlijk niks anders dan dat je het verlangen naar elkaar in de slaapkamer kunt voelen. Laat haar weten hoe erg je haar verlangt en doe dit op een moment waarop ze het niet verwacht. Een simpele “Ik kan niet stoppen met aan je te denken” of “Heb je enig idee hoeveel zin ik in je heb?” is vaak al voldoende. Belangrijk is het om niet vaag te zijn. Als het om verlangens gaat, geldt het volgende: hoe gedetailleerder en explicieter je bent, hoe beter.

Wat je kunt doen, is haar even stevig vastpakken als jullie alleen zijn. Fluister bijvoorbeeld in haar oor alles wat je aantrekkelijk aan haar vindt: haar geur, haar huid, de manier waarop ze beweegt of haar lach. Dit lijkt misschien op het eerste gezicht niet per se een van de meer freaky dingen, maar het zet al een behoorlijke stap in de goede richting.

Uitkleden? Dat mag jij doen

Als jullie vervolgens in de slaapkamer zijn beland, is het goed om het voortouw te blijven nemen. Zij kleedt zichzelf al elke dag van haar leven uit. Maar hoe vaak heb jij die taak eigenlijk op je genomen? Je kunt dit in principe op twee manieren aanpakken die beiden ook een andere sfeer met zich mee brengen: wat wilder of juist teder. Als je de agressieve route wil nemen, controleer dan eerst wel even wat voor kleding ze draagt. Ze moet namelijk wel kleding dragen waarvan ze het niet erg vindt als het zou scheuren of kapot zou gaan, zoals sportkleding of een versleten jeans. Deze meer agressieve manier brengt een direct verlangen met zich mee die haar eventuele zelfbewustheid kan wegnemen. Als je kiest voor de zachtere – en even intense – route, dan kan je haar bijvoorbeeld met één arm vasthouden, terwijl je de rits van haar jurk opent, of haar top voorzichtig over haar hoofd uit doet. Tederheid is hierin essentieel. Dit straalt dan weer liefde en genegenheid uit en nodigt haar uit om te ontspannen in de zachtere versie van passie, wat net zo opwindend kan zijn als de meer intense variant.

Praat!!

Weet je nog niet welke freaky dingen wel of niet werken voor jouw partner? Dan kun je beginnen met wat dirty talk. Dit is een perfecte manier om de sfeer te zetten of een nieuwe, wat pikantere dynamiek in jullie relatie te introduceren. Het kan goed zijn dat je maar een paar ‘krachtige’ uitspraken hoeft te doen om haar te verleiden of zelfs al richting de rand te duwen. Let alleen wel even goed op hoe ze reageert. Sommige vrouwen houden bijvoorbeeld van allerlei ondeugende benamingen tijdens gepassioneerde momenten, terwijl anderen juist helemaal niet houden van zulke termen. Maar waarschijnlijk hebben jullie het hier vast al eens een keertje over gehad. Probeer samen wat dingen uit om erachter te komen wat voor jullie werkt en wat niet.

freaky dingen

Hardhandiger is (soms) niet erg

In onze samenleving lijkt het totaal genormaliseerd dat mannen veel hebben geëxperimenteerd met vorige partners en dus bekwaamd en bekend zijn met allerlei handelingen. Maar helaas is dit voor vrouwen nog anders, en wordt dit verbonden aan allerlei negatieve associaties en benamingen. Van vrouwen wordt vaak nog verwacht dat ze alleen maar degelijk, rustig en vanille willen zijn in bed. Maar wat als dat nou helemaal niet het geval is? Praktijken between the sheets die wat ruwer of agressiever zijn kunnen voor beide partners namelijk heel plezierig zijn.

Als je niet helemaal zeker weet of dit ook wat voor jouw partner is, kun je rustig beginnen. Denk bijvoorbeeld aan zachtjes aan haar haar trekken op een speelse manier om zo dominantie en kracht uit te stralen. Bespreek ook vooral met haar waar ze wel of niks voor voelt en wees niet bang om zelf wat dingen voor te stellen. Proberen kan natuurlijk geen kwaad!

Buitenshuis

Maar je kunt niet alleen freaky dingen in de slaapkamer doen. Er zijn ook genoeg uitingen van genegenheid die buitenshuis voor goede spanning kunnen zorgen. Dit kan variëren van hand in hand lopen tot het uitdagen van wat wel en niet is toegestaan in het openbaar. We willen natuurlijk niet aanmoedigen tot wetsovertredingen of illegaal openbaar gedrag, maar je kunt nog steeds binnen deze grenzen plezier hebben. Verken ook deze wereld zonder oordeel of schaamte. Natuurlijk blijft dit een proces waar fouten maken onderdeel van is.

Lees ook: Fins onderzoek toont op welke leeftijd vrouwen het aantrekkelijkst worden gevonden.