Frank Rijkaard zijn nieuwe miljoenenpaleis

De voormalige verdediger Rijkaard van Ajax en AC Milan hoeft niet eens te wachten tot zijn Amsterdamse villa verkocht is. Rijkaard, die ooit furore maakte op het voetbalveld en later als coach bij topclubs als FC Barcelona en Galatasaray, heeft in Amstelveen een villa gekocht voor € 3,5 miljoen. De huidige villa zal waarschijnlijk plaatsmaken voor een nieuwe, extravagante woning.

frank rijkaard huis

De Villa in Amstelveen van Rijkaard

Mocht Rijkaard besluiten de huidige villa toch te renoveren in plaats van te slopen, dan heeft hij in totaal 252 m² aan woonoppervlak tot zijn beschikking. Met tien kamers, waaronder zes slaapkamers en drie badkamers, biedt de villa meer dan genoeg ruimte. De locatie is ideaal: net buiten het gezellige centrum van Amstelveen, zonder erfpachtsysteem, wat hem flink wat belasting bespaart.

frank rijkaard huis

Een populaire locatie

Amstelveen blijkt een hotspot voor ex-sporters. Eerder vestigden oud-voetballer John Heitinga en oud-coureur Jos Verstappen zich al in deze geliefde plaats. Rijkaard voegt zich nu bij deze lijst van prominente inwoners, met zijn nieuwste vastgoedavontuur.

Het lijkt erop dat de ex-voetballer zijn naam als voetballegende eer aan blijft doen, nu niet op het veld, maar op de vastgoedmarkt. Wie weet wat voor prachtvilla er binnenkort in Amstelveen verrijst, maar één ding is zeker: de toekomst ziet er rooskleurig uit voor deze voetbalicoon.