Frank Rijkaard zegt gedag tegen peperduur huis in de Apollobuurt

Rijkaard en zijn vrouw kochten in het jaar 2016 deze indrukwekkende villa in de Apollobuurt voor een kleine € 4 miljoen, waarbij ze een hypotheek van € 3 miljoen afsloten. Nu, acht jaar later, heeft het stel besloten deze woning weg te doen voor een torenhoge € 8,8 miljoen, wat meer dan een verdubbeling van de oorspronkelijke prijs betekent. Dit zou betekenen dat Rijkaard, rekening houdend met de hypotheek en het behalen van de verkoopprijs, een bizar lucratieve winst van ongeveer € 4,8 miljoen kan behalen bij het verkopen van zijn geliefde huisje.

De villa heeft een groots woonoppervlak van 560 m² en beschikt ook nog eens over maar liefst vier verdiepingen. Het huis heeft behoorlijk wat kamers (14), waaronder zes ruime slaapkamers en vijf luxe badkamers. De woning heeft alles wat men zich kan wensen bij een huis van dit kaliber, zoals een lift, een huisbar en ook nog eens een mediaruimte in de kelder. De luxe woonkeuken is er ook één waar je u tegen zegt. Daarnaast zijn er comfortabele zit- en eetkamers en is er zelfs een sportschool aan de tuinzijde aanwezig. Het bijgebouw is een gastenverblijf, waardoor bezoekers van alle gemakken zullen zijn voorzien.

huis rijkaard

Een once in a lifetime oppurtunity

Ondanks het energielabel E straalt de woning één en al prestige uit. De villa biedt een unieke combinatie van ruimteen luxe en in combinatie dat het huis ligt op een uiterst gewilde locatie in Amsterdam maakt het tot een zeer aantrekkelijk aanbod voor mogelijke kopers. Met alles en de algemene luxe dat het huis te bieden heeft, is deze villa een uitzonderlijke kans voor diegenen die op zoek zijn naar een comfortabel thuis in één van de meest gewilde buurten van onze hoofdstad. De stijgende waarde van de woning benadrukt de voortdurende aantrekkingskracht van huizen in deze buurt. Een buitenkansje voor eenieder met extreem veel geld. Bekijk hieronder meer foto’s van de woning (bron: Funda):

woning frank rijkaard amsterdam funda

huis rijkaard

huis rijkaard