Rico Verhoeven en Frank Lammers in Herrie in Huize Gerri 

Frank Lammers is onlosmakelijk verbonden aan zijn rol als Ferry in Undercover en de recente Ferry spin-off film. Verder speelde de acteur al in films zoals De Marathon en Michiel de Ruyter. Ook ken je hem natuurlijk van de Jumbo-reclames. Zijn rol als Ferry is momenteel zijn meest populaire rol, maar dat betekent niet dat de acteur stil zit. Recent speelde hij namelijk de hoofdrol in de komedie Groeten van Gerri. Een vervolg zit eraan te komen mét een ander bekend gezicht: Rico Verhoeven.

Daarin speelt hij een scheikundeleraar die tegen wil en dank ‘viral’ gaat tijdens één van zijn digitale lessen. Daarna wordt Gerri al gauw populair en bekend. De film was een groot succes. Nu wordt er gewerkt aan een vervolg, met de naam Herrie in Huize Gerri. Daarin zal Frank Lammers weer Gerri spelen, maar er is ook ruimte voor een nieuwe rol. Die zal worden gespeeld door niemand minder dan Rico Verhoeven.

De twee zijn geen vreemden van elkaar. In Undercover speelde Rico Verhoeven namelijk ook al samen met Frank Lammers. Nu treffen de twee elkaar wederom. Rico Verhoeven zal een regisseur gaan spelen. Die regisseur doet er alles aan om Gerri en zijn vrouw – die inmiddels een reality programma hebben gekregen – zo spraakmakend mogelijke tv te laten maken.

Groeten van Gerri

De nieuwe film met Frank Lammers is bijna te zien

Goed, Herrie in Huize Gerri zal misschien wat minder spectactulair worden dan Undercover. Ben je nou eenmaal fan van de twee mannen en ben je toe aan een film vol flauwe humor? Dan kun je Herrie in Huize Gerri binnenkort al kijken. Vanaf 8 juli is de film online te zien.

Zie jij Frank Lammers toch het liefste in Undercover en in Ferry? Check dan de mogelijke verhaallijnen voor Ferry 2 waarmee een vervolg zomaar eens mogelijk zou zijn.