Frank Dane zijn luxe penthouse is verkocht

Frank Dane had een hypotheek van 1.2 miljoen euro op het huis en heeft het inmiddels kunnen verkopen voor 1.35 miljoen euro. Dat heeft de radio-dj goed voor elkaar, want hij heeft een winst gemaakt van 150.000 euro.

Maar de koper mag zich ook gelukkig prijzen, want diegene krijgt een heerlijk optrekje van wel 238 vierkante meter. Er zijn in het huis onder andere drie slaapkamers en twee badkamers aanwezig. De goed verlichte woonkamer is erg ruim en heeft iets enerzijds minimalistisch en anderzijds is het ook nog enorm gezellig ingericht. Het is ook wel te zien dat Frank Dane moderne kunst kan waarderen, want je komt het in meerdere ruimtes van zijn huis tegen.

frank dane huis

Ook de keuken is om over naar huis te schrijven. Het luxe kookeiland bevat alle inbouwapparatuur die je nodig hebt om je inner Gordon Ramsay naar boven te halen. Met het spoeleiland kan je ook snel de afwas erdoorheen jassen en bij  de bar kun je gezellig aanschuiven om te genieten van wat er op het menu staat. Ook de slaapkamer van de dj ziet er strak uit met een cleane uitstraling. Met verschillende meubelstukken wordt er een symmetrisch geheel gecreëerd, waardoor het er allemaal extra stijlvol uitziet.

Er zijn in het huis twee badkamers aanwezig. In beide ruimtes zien we weinig kleur, maar zwarte en witte tegels. In de kleinere badkamer kan Frank Dane even douchen of zich alleen even opfrissen wanneer hij vroeg op het werk moet zijn voor de ochtendshow. De andere badkamer is groter. Hier kan Frank Dane rustig genieten en ontspannen wanneer hij in bad ligt.

dakterras woning dj

De highlight van het huis lijkt ons toch wel het ruime dakterras. Genoeg ruimte voor familie en vrienden en een ideale spot om te gaan BBQ’en in de zomer. Ook 538 collega Wietze de Jager heeft zijn prachtige villa verkocht voor een lekker bedrag.

Zie deze link voor meer foto’s.