Wie is Rolf Sanchez?

Ongetwijfeld zijn er nu lezers die zich nu achter de oren krabben en afvragen, Rolf Sanchez? Wie is dat? En waarom moet het mij boeien dat hij een nieuwe auto heeft gekocht? Speciaal voor jullie gaan we dat even kort uitleggen. Rolf Sanchez is al sinds 2011 beroemd geworden in Nederland. Toen deed de zanger mee aan X-Factor en werd hij derde. Toch was dat voldoende voor een platencontract. Vervolgens scoorde hij hits zoals Ave Maria, Por Si No Te Vuelvo A Ver en Pa Olvidarte. Die laatste track maakte hij met Emma Heesters. Ook heeft hij recent het nummer Hef Je Glas en Een Moment gemaakt met Marco Borsato en John Ewbank.

De nieuwe auto is een Porsche 992 Targa

Het betreft een Porsche 992 Targa die hij bij een Porsche Eindhoven/Maastricht heeft gehaald. Normaal gesproken kost deze wagen zo’n 174.500 euro, maar met alle naamsbekendheid die zijn Instagram-post aan de auto-dealer heeft opgeleverd zal daar zeker nog wat korting af gaan. Dat is dan ook het grote voordeel van beroemd zijn: meer geld hebben en minder hoeven te betalen.

Hij heeft zeker geen miskoop begaan. De 3.0-liter zescilinder heeft een topsnelheid van 289 kilometer per uur. In 4.4 seconden rijdt hij al 100 kilometer per uur. Daarnaast beschikt zijn nieuwe wagen over 385 aan paardenkracht.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rolf Sanchez (@rolfsanchez)

De aankoop bevestigt wat iedereen al wist en dat is dat Rolf Sanchez goed in de slappe was zit. Het is namelijk niet de eerste Porsche die hij gekocht heeft. Ondanks dat hij ongetwijfeld een korting heeft gekregen zal hij toch een flink bedrag op tafel gelegd hebben. Zijn hits hebben hem dus geen windeieren gelegd.

Ben je al onder de indruk van zijn auto? Dan zal je mond waarschijnlijk openvallen van de verschijning die naast hem zal plaatsnemen: zijn vriendin Sophia Mason.