Het penthouse van Frank Dane

Frank Dane heeft een jaarsalaris van ongeveer een half miljoen euro. Daar kun je natuurlijk na een tijdje wel iets moois van kopen. De radio-dj heeft het geld geïnvesteerd in een penthouse op de vijfde verdieping van Parq Residence. Het totale oppervlakte van dit huis is 223 vierkante meter en het huis heeft in totaal 5 kamers. Drie slaapkamers en twee badkamers.

Een grote woonkamer

De woonkamer van het huis heeft een moderne uitstraling. In het interieur zijn het de witte muren en de houten vloer die zich laten spreken en dankzij de grote ramen valt er in de woonkamer van Frank veel licht naar binnen. De woonruimte beschikt ook over opvallende designmeubels. Zoals de eetkamerstoelen aan de eettafel, die eigenlijk op schelpen lijken.

Frank Dane

De luxe keuken

In de keuken kan de radio-dj zich helemaal uitleven en komt de keukenprins in hem naar boven, althans, dat zou je denken met zo’n enorme keuken. De keuken van Frank Dane beschikt over een mooie laminaatvloer. Ook hier wordt de combinatie van hout en wittinten door getrokken. In combinatie met de moderne meubelen ziet het er bijzonder stijlvol uit.

Frank Dane

Het huis bevat veel spots waar Frank lekker kan chillen met zijn vriendin. Een grote woonkamer met een heerlijke bank waar er veel plek te vinden is om met vrienden en familie even lekker onderuit te zakken voor een filmpje.

Frank Dane

Na het zien van dit huis kunnen we wel stellen dat Frank Dane het goed voor elkaar heeft. Maar er zijn veel voorbeelden van BN’ers met mooie huizen. Zo heeft voetbal-legend Arjen Robben een waanzinnig huis in Groningen en zit ook Max Verstappen er warmpjes bij in zijn luxe villa in Monaco.

Bron: Hollywoodhuizen