Wie is Francisca Cerquiera Gomes?

De vriendin van de 26-jarige Pierre Gasly valt  op vanwege haar prachtige verschijning en heeft zodoende ook al een glansrijke carrière als model opgebouwd. Ze is de dochter van model Maria Vieira de Campos Cerqueira Gomes en coureur Goncalo Gomes; een leuk weetje gezien haar vak als model en haar relatie met Gasly.

Haar succesvolle carrière blijkt onder andere uit haar contract bij Central Models Portugal en haar samenwerkingen met verschillende grote merken. Zo werkte ze in het verleden al met Calzedonia en Natura Portugal en is ze ook regelmatig te zien als actrice in verschillende Portugese televisieprogramma’s. Een carrière om trots op te zijn dus en ook Gasly zal zijn handjes dichtknijpen met een vriendin als Francisca Cerqueira Gomes.

De cover van de nieuwe Women’s Health

Het model deelde vandaag met haar volgers dat ze op de cover staat van de nieuwe editie van Women’s Health, het lifestyle magazine dat zich richt op thema’s als gezondheid, voeding, fitness en seks. Het magazine verschijnt 10 keer per jaar in de Verenigde Staten, waar het een bereik van 1,5 miljoen lezers heeft. Daarnaast heeft het tijdschrift nog 13 internationale edities in meer dan 25 landen, waardoor het totale aantal lezers rond de 8 miljoen ligt. In het tijdschrift vinden we onder andere legitieme voedingsadviezen, tips voor gewichtsverlies, gezonde recepten en nieuwe workouts. Cerqueira Gomes reageert overdonderd op het resultaat van de fotoshoot: “No Words!” Het cover is dan ook verbluffend:

Ook op Instagram is Cerqueira Gomes een enorme hit

Natuurlijk trekt Cerqueira Gomes ook op Instagram enorm veel aandacht en volgers. Ze heeft daar een slordige 418.000 volgers, die ze met enige regelmaat van prachtige plaatjes voorziet. Veelal verschijnt ze in bikini voor de camera, waardoor haar volgers zich rijk kunnen rekenen met veel uitdagende kiekjes. Keer op keer weet ze haar fans in te pakken met haar zwoele blik en afgetrainde lichaam.

Daarnaast reist ze de hele wereld over en konden we meegenieten van haar tripjes naar onder andere San Francisco, Sri Lanka, Hawaii en Dubai. Wil je meegenieten van dit soort jaloersmakende beelden van Francisca Cerqueira Gomes? Dan zullen deze Instagram-foto’s je interesse zeker wekken: