Wie is de vriendin van F1-coureur Pierre Gasly?

De 26-jarige F1-coureur Pierre Gasly heeft een succesvolle carrière op zijn naam staan.  Zo reed hij onder andere al voor het team van Toro Rosso en AlphaTauri, maar reed hij in 2019 ook naast Max Verstappen bij Red Bull Racing. Inmiddels komt Pierre uit voor het team van Alpine en werd hij tiende tijdens de Grand Prix van Australië.

Niet alleen over het asfalt scheurt deze man door de bochten. Het lijkt er namelijk ook op dat zijn liefdes leven goed van start is gegaan. Zo wordt Pierre regelmatig gespot met een mooie dame aan zijn zijde: de Portugese Francisca Cerqueira Gomes. Pierre Gasly is nog wel erg voorzichtig met het laten zien van zijn nieuwe vriendin aan de buitenwereld en daarom vertellen wij jou graag meer over deze mysterieuze dame.

Maak kennis met Francisca Cerqueira Gomes

De prachtige Francisca Cerqueira Gomes gaat door het leven met de bijnaam Kika en is de dochter van het model Maria Vieira de Campos Cerqueira Gomes en de coureur Goncalo Gomes. Dat Francisca haar roots volgt, is wel duidelijk. Zo is de brunette uitgegroeid tot een succesvol model en zij staat onder contract bij Central Models Portugal. Hier heeft zij al gewerkt met verschillende grote merken als Calzedonia en Natura Portugal, waarbij zij de camera telkens weer helemaal weet in te pakken met haar zwoele blik en haar afgetrainde lichaam. Mede door haar fantastische looks is Francisca ook actrice en is zij regelmatig te zien in verschillende Portugese tv-shows.

Ook op sociale media is de vriendin van Pierre Gasly een absolute hit. Zo heeft zij momenteel ruim 286.000 volgers, die zij regelmatig verwent met de meest mooie foto’s van het resultaat van haar shoots en haar jaloersmakende vakanties naar exotische locaties. Francisca is de afgelopen tijd dan ook afgereisd naar Hawaii, San Francisco, Sri Lank en Dubai, waar zij veelal in bikini voor de camera verschijnt. We kunnen dus wel stellen dat Pierre Gasly het goed voor elkaar heeft met een vrouw als Francisca Cerqueira Gomes en wij stiekem best jaloers zijn. Zie hieronder onze favoriete foto’s van de Portugese schone: