Het appartementencomplex van Hans Klok

Hans klok woont samen met zijn partner Dann van Ling in een groot en luxe appartement in Bloemendaal. De buitenkant van het gebouw heeft wat weg van een oude kazerne. Naast zijn appartement is het complex zelf ook enorm luxe. Er zit namelijk een Health Club in zijn complex met een privé zwembad en een privé sauna. Ook is er een huismeester in het gebouw aanwezig die alle zorgen wegneemt.

Zijn woning, gelegen op de vierde verdieping, bestaat uit twee slaapkamers en één badkamer. De open euken heeft alle inbouwapparatuur die je nodig hebt en geeft het appartement een ruimtelijk gevoel. Als Hans even een frisse neus wil halen, dan hoeft hij niet helemaal naar beneden. Zo kan hij eenvoudig op een van zijn twee balkons relaxen.

Hoeveel kostte zijn appartement in Bloemendaal?

Het appartement van Hans had een vraagprijs van maar liefst €495.000 gestaan. Tóch is het Hans gelukt om de uiteindelijke prijs naar beneden te toveren. Toen hij het appartement in 2014 kocht, heeft hij er ‘slechts’ €410.000 voor betaald. Zie hieronder foto’s van zijn woning of kijk op de website van Bekende Buren:

Binnenkijken in het luxe appartement van illusionist Hans Klok

Binnenkijken in het luxe appartement van illusionist Hans Klok