Francesca stal de show in Too Hot To Handle seizoen 1 op Netflix

En één van de meest opvallende deelneemsters (Francesca Farago) van deze show heeft nu alweer een nieuwe relatie gevonden. Hoewel ze een relatie overhield met Harry Jowsey na afloop van Too Hot To Handle, is zij nu overgestapt op het andere geslacht. Ze is namelijk dolgelukkig met een nieuwe vriendin.

Demi Sims de nieuwe vriendin van Francesca Farago

Francesca, die ook wel bekendstaat als Frankie, deelt het heugelijke nieuws op haar Instagram-profiel. Vol trots plaatste ze een foto van haar nieuwe vriendin Demi Sims. Deze dame was eerder te zien in de Britse realityserie The Only Way is Essex. Op haar Instagram Stories kwamen ook een paar zeer romantische foto’s voorbij van de twee beeldschone dames. Zo zien we op het strand met rozenblaadjes het woord “Girlfriend?” geschreven in het zand. Het stelletje kan hun prille geluk wel van de daken schreeuwen. Zo reageerde Frankie (zoals Francesca ook wel bekend staat) op een foto van Demi’s Instagram-profiel: “Ik ben de gelukkigste persoon op aarde”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by FRANKIE🌹 (@francescafarago)

Wie is Demi Sims?

Soort zoekt soort zeggen ze wel eens en Demi past qua uiterlijk absoluut bij Fransesca: ze zijn beide opvallende verschijningen. Demi Sims deed zoals vermeld al eens mee aan een andere realityserie. Dit komt omdat ze uit een beroemde familie komt die meedeed aan The Only Way is Essex. Bekijk hier meer foto’s van het stel:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Demi Sims (@demsims)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Demi Sims (@demsims)