Formula 1: Drive to Survive is een populaire serie op Netflix

Een aantal maanden geleden verscheen het tweede seizoen van de Netflix serie Formula 1: Drive to Survive online, op 28 februari 2020 om precies te zijn. Na een succesvol eerste seizoen van de serie werd ook het tweede seizoen massaal bekeken. De charme van de show zit hem vooral in het feit dat je als kijker niet alleen meegenomen wordt in de belangrijke races van de Formule 1, maar je krijgt een geheel kijkje achter de schermen van de sport. Hierdoor krijgen kijkers een uniek en vooral realistisch beeld van de verschillende coureurs, zowel in de sport als het leven buiten het circuit. Formule 1 coureurs als Max Verstappen staan vandaag de dag namelijk meer in de schijnwerpers dan ooit tevoren, en dat brengt ook een bepaalde fame en druk met zich mee  Ben jij een echte fan van de sport en de serie? Dan hebben we goed nieuws voor je. Formula 1: Drive to Survive seizoen 3 is namelijk bevestigd door Netflix.

Formula 1 Drive to Survive seizoen 3 op Netflix

Max Verstappen steelt de show in Formula 1: Drive to Survive seizoen 3

De cameraploegen van Netflix zullen dit weekend aanwezig zijn in Oostenrijk. Eindelijk kunnen fans weer van een race genieten nadat het een lange tijd heeft stilgelegen. Maar liefst twee weekenden zal er over het asfalt gescheurd worden op de Red Bull Ring. Dat Max Verstappen een kanshebber is, dat kunnen we aan de hand van het verleden vertellen. De Red Bull Ring is namelijk niet alleen de thuisbasis van Red Bull, ook heeft Max Verstappen hier de afgelopen twee jaar de winst binnengesleept. We kunnen dus wel verwachten dat de camera’s gericht zullen zijn op onze eigen Max Verstappen. Ook zal duidelijk in beeld gebracht worden wat voor impact de afgelopen periode heeft gehad op de Formule 1 sport. Zo waren er veel besmettingen binnen de sport en heeft het team van McLaren flink de bezem erdoor gehaald.

formula 1 Max Verstappen serie Netflix

Een hoge IMDb-score voor de Netflix serie

Ook als je geen fan bent van de sport is Formula 1: Drive to Survive een echte aanrader. Je krijgt namelijk genoeg te zien van het leven buiten de sport en andere belanghebbenden. Het welbekende IMDb geeft deze serie het cijfer 8,6. Dat is zeker niet slecht.

Wist je trouwens dat Max Verstappen een knap zusje heeft? Check hier foto’s van Victoria Verstappen.