Floyd Mayweather kwam onlangs nog in opspraak omdat Logan Paul zegt dat hij nog veel geld van hem krijgt, maar dat deert de bokser duidelijk niet. Hij geeft nog steeds zijn geld uit aan peperdure horloges. Zoals een klokje van Jacob & Co.

Het luxe horlogemerk Jacob & Co

Dit horlogemerk is opgericht in 1986 door de Jacob Arabo en komt uit Manhattan in New York City. Via de legendarische rapper Notorious B.I.G. werd het wereldberoemd, hij ontdekte Jacob & Co en begon het aan te raden bij zijn vrienden. Vandaar dat het merk ook heel populair is in de hiphopwereld. Zo zijn er al artiesten zoals P Diddy, Jay-Z, Drake en Big Sean mee gezien. Ook is het merk populair bij popartiesten als Madonna, Victoria Beckham en Mariah Carey. Ook actrices zoals Sofia Vergara worden ook vaak gespot met de blinkende horloges van Jacob & Co. Het mag dus duidelijk zijn dat de horloges van Jacob & Co. erg populair zijn en Floyd ‘Money’ Mayweather kon het natuurlijk ook niet laten om er eentje te rocken.

We hebben het dan over een klok van 1 miljoen dollar van Jacob and Co. Hij werd gespot met het horloge bij de NBA-wedstrijd in de play-offs tussen de Pelicans en de Suns. Het horloge is van witgoud en 18-karaats. Het horloge bestaat uit 379 diamantjes en ziet er piekfijn uit.

Meer luxe van Floyd Mayweather

Floyd houdt van grote uitgaven doen. Zo schreven we eerder al over een villa van hem. Een andere villa van Floyd Mayweather heeft zelfs een eigen wijngaard. Daarnaast is zijn autocollectie ook om van te smullen.