Floyd Mayweather

De 43-jarige Floyd Mayweather is een ware bokskoning. Met vele prijzen op zijn naam staan is hij één van de beste boksers ter wereld. Daar heeft hij een aardig zakcentje mee kunnen verdienen. Of ja, dat is nog eigenlijk heel zacht gezegd. Floyd is namelijk multi-miljonair en komt niet meer boksen voor een klein bedrag.

Hij verdiende écht miljoenen aan zijn wedstrijden en leeft daarmee het luxe leven. Zo heeft hij niet alleen een dik huis, maar ook absoluut een dikke auto collectie. Er staan alleen maar leipe auto’s in zijn garage.

De autocollectie van Floyd Mayweather

Over een ding kunnen we het sowieso wel eens zijn: Floyd Mayweathers favoriete merk is zonder enige twijfel Rolls-Royce. Dat toont hij niet alleen op Instagram, maar hij maakte onlangs ook nog een video op YouTube waarop is te zien welke auto’s hij allemaal bezit. Eerlijk is eerlijk: met zo’n autocollectie is het ook wel logisch dat je ermee gaat pronken.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Floyd Mayweather (@floydmayweather)

Een kleine tip van de sluier: hij is in het bezit van zes Rolls-Royce bolides, waaronder twee keer de Rolls-Royce Phantom Drophead. Je zou denken dat dat twee precies dezelfde auto’s zijn, maar toch zit er een klein verschil in de twee auto’s. Wanneer je twee dezelfde auto’s kan kopen die iets van elkaar verschillen, dan weet je dat je wel genoeg geld hebt. Daarnaast bezit hij twee Bugatti Veyron’s, een Lamborghini Aventador en een Bentley Continental GT Mulliner.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Floyd Mayweather (@floydmayweather)

Naast auto’s is hij ook fan van luxe horloges

Naast de auto’s die de bokser bezit, heeft hij ook een groot aantal horloges. Want ja, één dure verzameling is natuurlijk niet genoeg. Hij heeft koffers vol met bijzondere horloges, maar één exemplaar is toch echt zijn favoriet. Hij heeft een Jacob&Co horloge met een waarde van 18 miljoen dollar. Daarmee heeft hij naast een waardevolle autocollectie ook één van de duurste horloges ter wereld weten te bemachtigen. Sick!