Baas B weet hoe het is om succesvol te zijn

Baas B is een bekende Nederlandse rapper. Elke man kent wel een aantal van zijn nummers. Zo heeft hij vaak samen gewerkt met Lange Frans en hebben ze een paar succesvolle nummers uitgebracht zoals: Het land van, Zinloos en Moppie. Ondanks dat het duo zoveel succes had, ontstond er een grote ruzie tussen beide en gingen ze uit elkaar. Baas B lastte toen zelfs een pauze in van het rappen. Hij besloot om Psychologie te gaan studeren. Na de afronding van deze studie begon hij weer met het maken van muziek. Een jaar geleden leek het ooit zo succesvolle duo weer contact te hebben en daar is nu zelfs een nieuwe samenwerking uit ontstaan. Dit zou er zomaar toe kunnen leiden dat oude tijden weer zullen doen herleven en Baas B opnieuw in de hitlijsten gaat opduiken.

Floris Wyers gaat het gesprek met hem aan

Floris Wyers (Pure Luxe) had een Tesla Model S P100D te leen van Tesla Benelux en hij besloot Bart Zeilstra (artiestennaam van Baas B) mee te nemen om een goed gesprek met hem te voeren. In het gesprek tussen beide heren nemen ze de bewogen carrière van Bart Zeilstra door. Zowel hoogtepunten als dieptepunten komen aan bod. Het is een open gesprek die je een interessante kijk geeft in het leven van de bekende rapper. Bekijk de video met Floris Wyers en Baas B hieronder:

 

Het gesprek tussen de twee vindt plaats in een Tesla. Als je een Tesla liefhebber bent moet je de Tesla Model 3 ook zeker zien. Daarnaast is de Tesla Model S 75D het bekijken zéker waard.