Wat zijn simpele flirttips voor mannen?

Sommige mannen denken dat ze lekker bezig zijn door overdreven vriendelijk of direct te doen. Dat is echter geen goed idee. Met deze vijf flirttips pak je het beter aan.

Verberg je intenties niet

Vrouwen beseffen heus wel dat jij aantrekkingskracht voelt, dus doen alsof je een vriend bent terwijl je meer voelt, is een slecht idee. Je bent dan namelijk oneerlijk bezig en dat is onaantrekkelijk. Jij houdt toch ook niet van leugenaars? Zorg dus in een vroeg stadium dat je duidelijk bent over je intenties. De angst voor afwijzing moet je hierbij overwinnen.

flirttips mannen

Geef intelligente complimenten

Het is heel makkelijk om saaie complimentjes te geven zoals ‘je bent zo mooi’, maar als je er meer moeite in stopt dan verrijkt dat jullie band. Geef haar een specifiek compliment, zoals één van deze complimenten die vrouwen graag horen, over bijvoorbeeld een specifiek kledingstuk of kenmerk en je komt veel oprechter over.

Let op de non-verbale communicatie

Als een vrouw een open houding heeft, speelt met haar haar of naar je lacht, dan zijn dat positieve signalen. Als ze afstandelijker doet en bijvoorbeeld een barrière (zoals een tas) tussen jullie plaatst of een gesloten houding heeft, dan moet je oppassen.

flirttips mannen

Escaleer op het juiste moment

Als je merkt dat er wat spanning is tussen een vrouw en jou dan moet je het goede moment om te escaleren kiezen. Als je op een feestje bent en haar arm aanraakt. Hoe reageert ze dan? Als ze het fijn vindt merk je het al snel. Maar is ze hier niet van gediend, dan moet je ook direct stoppen!

Ga rustig om met afwijzingen

En de laatste tip is om rustig om te gaan met afwijzingen. Maak er geen probleem van en move on!