Het avontuur van Fleur op Temptation Island

Fleur was eenn van de dames die dit jaar de liefde probeerde te vinden op Temptation Island. Het leek heel even te lukken toen de nieuwe man Antonio de villa binnen wandelde nadat Jan Sietse was vertrokken.

Antonio en Fleur hadden het erg leuk samen en er leek wel een romance op de bloeien tussen de twee. Echter bleef dit toch bij een vakantieliefde. Na de misstap die Antonio beging, koos hij direct weer voor zijn vriendin Cleo. Zij besloot hem daarna wel te dumpen tijdens het laatste kampvuur, dus je zou denken dat Antonio terug naar zijn vakantieliefde Fleur zou stappen.

Niets is minder waar, want na thuiskomst hebben de twee nog één keer op een minder leuke manier contact gehad. Na dit incident hebben de twee elkaar nooit meer gesproken of gezien. Er was van beide kanten ook geen behoefte meer aan contact, beweert Fleur.

Fleur gaat door met verleiden tijdens sensuele fotoshoot

Fleur heeft absoluut geen spijt van haar deelname aan Temptation Island. Ze heeft geen slecht woord te vertellen over de kandidaten van dit seizoen en ze gunt hen alle liefde. Ondanks dat haar deelname geen liefde heeft opgeleverd, zou ze het niet anders hebben aangepakt.

Het is nu dan tijd om de liefde te vinden na thuiskomst. Ze is al goed op weg door ons te verleiden met een sensuele fotoshoot in samenwerking met fotograaf Steven Wolles.

Zie het resultaat van de fotoshoot hieronder:

Ook de dames uit de koppels van dit jaar kunnen er wat van. Wij zijn dan ook absoluut te spreken over Annebel Visscher. Zij ging ook uit de kleren voor een pikante fotoshoot.