Finding Steve Mcqueen laat de grootste bankroof in de Verenigde Staten ooit zien

Dit is de nieuwste film van regisseur Mark Steven Johnson. Hij is bekend van onder andere Ghost Rider en de recentelijk uitgekomen live-action versie van Winnie de Pooh, genaamd Christopher Robin. Hij heeft dus al de nodige blockbusters op zijn naam staan. Nu komt hij met de nieuwe film, genaamd Finding Steve Mcqueen, waarbij de verwachtingen hooggespannen zijn.

In Finding Steve Mcqueen wordt het verhaal verteld van crimineel Harry James Barber (Travis Fimmel). In het jaar 1972 wil hij met zijn partners in crime miljoenen dollars buitmaken van niemand minder dan toenmalig president Richard Nixon. Het gekke aan dit verhaal is dat het waargebeurd is. Nog gekker is het feit dat het ze daadwerkelijk lukte om miljoenen te stelen. Maar per ongeluk niet bij de bank waar Nixon zijn geld bewaarde, maar bij een andere willekeurige bank.

Finding Steve Mcqueen trailer MAN MAN

Dit mag de pret niet drukken, de gang is in een klap een stuk rijker geworden. Wat dan wel vervelend is voor ze, is het feit dat de FBI ze op de hielen zit. De FBI pakt de zoektocht niet subtiel aan; ze roepen één van de grootste klopjachten ooit in het leven. Zal de hoofdpersoon zichzelf uit handen kunnen houden van deze organisatie?

Wanneer de film te bewonderen is in de Nederlandse bioscopen is nog niet duidelijk. Het is wel al bekend dat de film 15 maart dit jaar zijn debuut maakt in de Verenigde Staten. Wij kunnen in ieder geval niet wachten om deze film over enkele weken te bewonderen in de bioscoop.

Finding Steve Mcqueen is zeer zeker niet de enige thriller die geleverd komt met een flinke schep humor. Voor het geval dat je echt niet op dergelijk concept kunt wachten is hier nog de film Cold Pursuit. Vanaf deze week te zien in de bioscoop.