1 Sorjonen – Border Town

De Finse serie Sorjonen (jij kent ‘m misschien met de Engelse titel: Border Town) wordt deze week van Netflix verwijderd. De serie bestaat uit drie seizoenen die vol zitten met actie, drama en veel misdaden die opgelost moeten worden. Karl Sorjonen, een Detective Inspecteur, is een van de meeste gerespecteerde officiers bij het Finse bureau. Karl heeft een erg zware tijd achter de rug. Zijn vrouw had namelijk hersenkanker, maar is er gelukkig vanaf gekomen. Het moment dat zij dan ook volledig genezen is, lijkt het Karl een goed idee om samen met zijn vrouw en dochter te verhuizen.

Wat staat er deze maand op de verwijderlijst van Netflix?
Ville Virtanen, Olivia Ainali

Ze verhuizen naar een dorpje aan de grens van Rusland dat Lappeenranta wordt genoemd. Karl probeert hier een nieuw leven op te bouwen, maar dat heeft hij toch wel erg verkeerd ingeschat. Moorden, kidnappings, en hondengevechten komen plots is zijn leven. Hier had hij natuurlijk niet op gerekend.

Sorjonen – Border Town wordt 10 mei verwijderd van Netflix.

2 Colombiana

Als je van een steenharde films houdt, is Colombiana de perfecte keuze voor jou. Het leuke aan deze film is ook dat het keiharde hoofdpersonage gespeeld wordt door een vrouw. In Colombiana gaat het over een vrouw Cataleya Restrepo. Toen Cataleya vroeger een klein meisje was, zijn haar ouders in haar bijzijn omgelegd door een drugsbaron Don Luis. Cataleya weet te ontvluchten en gaat opzoek naar haar oom in Chicago.

Wat staat er deze maand op de verwijderlijst van Netflix?

Hier besluit ze zelf wraak te nemen. En die wraak… die neemt ze zeker. Aangezien een Cataleya ook een bloem is, heeft ze ook haar eigen ‘sign’ die ze na elke moord achterlaat. Ze legt iedereen om die te maken had met de moord op haar ouders, maar haar grote doelwit is en blijft wel Don Luis.

Colombiana wordt 19 april verwijderd van Netflix.

Andere films en series die verwijderd worden van Netflix deze maand

  • Cuckoo – 19 april
  • Escape room: tournament of champions – 19 april
  • The IT crowd – 25 april
  • The Royals – 29 april
  • Are you the one – 30 april

Ben je juist benieuwd naar een nieuwe serie op Netflix? Netflix-kijkers staan namelijk perplex over een nieuwe Netflix serie.