Het intense verhaal van Beef

Het verhaal van de nieuwe Netflix serie Beef is eigenlijk best wel intens. Het is een komedieserie, dus je kan wel verwachten dat de emoties vaak wat intenser naar voren komen dan in andere films en series. Dat is ook wel te merken in de nieuwe komedieserie. De storyline van de serie gaat namelijk over twee vreemden. Een mislukte aannemer Danny Cho (Steven Yeun) en een ontevreden onderneemster Amy Lau (Ali Wong) kruisen elkaars pad door een verkeersincident. En nee… hiermee bedoelen we niet een ongeluk, maar een ruzie. Wanneer Danny zijn auto in de achteruit zet, komt Amy toevallig net aanrijden. Ze botsen niet tegen elkaar aan, maar ze worden wel enorm geïrriteerd. Amy steekt haar middelvinger op uit frustratie, waarna een achtervolging op de weg ontstaat. Hier blijft het alleen niet bij. Ze doen hierna er namelijk alles aan om elkaars leven moeilijker te maken.

Zoals je al hoort, is het verhaal misschien niet heel erg realistisch, maar dat geeft niets in deze serie. Beef is enorm humoristisch waardoor dat onrealistische stukje totaal niet meer van belang is.

Nieuwe Netflix serie verbaast: "Een van de beste series van het jaar"

Netflix-kijkers en critici geven goede beoordelingen

Critici en Netflix-kijkers zijn verbaast over hoe goed de serie is. Netflix-kijkers vertellen over de serie: “Beef is een meesterwerk van escalatie en is ook nog eens heel grappig en “De beste serie tot nu toe, laat die Emmy’s voor deze acteurs maar komen!”

En dat is ook zeker te begrijpen. Steven Yeun kan je misschien kennen van zijn werk in The Walking Dead en Ali Wong is ook al zeker bekend in het komediestraatje. Ali is namelijk een cabertière. Geen wonder dat de serie zo humoristisch overkomt. Critici vertellen over de serie: “Beef is een productie die we niet vaak zien bij Netflix tegenwoordig: ingewikkeld en onvoorspelbaar” en “een van de beste series van het jaar 2023 tot nu toe”.

Op Rotten Tomatoes krijgt de serie een 99% Tomatometer en 90% Audience Score. Dat belooft zeker veel goeds. Hieronder hebben we de trailer voor je neergezet, zodat je nog wat duidelijker kan zien waar de serie over gaat:

 

Ben je benieuwd naar andere steengoede series en films die in april op Netflix zijn gekomen? Lees hier meer!