Love & Anarchy – seizoen 1

Deze Zweedse serie is perfect voor een binge-sessie samen met je vriendin. De serie heeft namelijk een hoog romantisch gehalte zonder dat de show zoetsappig wordt. Centraal staan twee medewerkers van een grote uitgeverij. Zij raken steeds meer door elkaar beïnvloed en beginnen elkaar uit te dragen.

De hele dag achteruit lopen, of vulgaire afbeeldingen op de Instagram van hun werk plaatsen is pas het begin. Langzamerhand beginnen ze, om elkaar te imponeren, steeds verder te gaan. De serie is gemaakt door de makers van het Zweedse Quicksand en staat vanaf woensdag 4 november nieuw op Netflix.

 

Paranormal – seizoen 1

De nieuwe Egyptische serie Paranormal is gebaseerd op een zeer succesvolle serie van thrillerboeken. In tientallen boeken beleeft de hoofdpersoon, professor Refaat, talloze avonturen met een bovennatuurlijk randje. In de serie maken we kennis met deze professor. Hij is gespecialiseerd in bloed en bloedafwijkingen. Hierdoor wordt hij vaak gevraagd om te spreken over bovennatuurlijke verschijnselen, maar zelf gelooft hij niet in deze dingen.

Totdat ook hij steeds meer vreemde dingen meemaakt die hij niet kan verklaren. Samen met een collega verdiept hij zich in de duistere wereld, met alle gevolgen van dien. Vanaf donderdag 5 november staat de serie nieuw op Netflix.

 

Fantasy Island

Ook Fantasy Island is perfect voer voor horror- en thrillerfans. In de film winnen vijf personen een prijs: zij krijgen een ticket naar het mysterieuze fantasie-eiland dat iedereens diepste fantasieën doet uitkomen. Klinkt misschien positief, maar al gauw blijkt in de film dat die fantasieën soms nét even wat anders tot uiting komen dan aanvankelijk gepland.

De personen zullen moeten samenwerken én hun diepste fantasieën moeten uitzitten, om zo ooit nog van het eiland te geraken. Verwacht door de IMDb-score van een 4.9 geen hoogstaande actiefilm, maar vooral een vermakelijke wegkijker. Vanaf zondag 8 november staat de film nieuw op Netflix.