Somebody Feed Phil – seizoen 4

Alweer het vierde seizoen van deze serie zit er aan te komen. De documentaire-reeks is een combinatie van een travel-documentaire en een food-documentaire. Presentator Philip Rosenthal reist namelijk de hele wereld over. Vooral in de grote wereldsteden verdiept hij zich vervolgens in de plaatselijke cuisine en de manier van bereiden. Dit zorgt voor grappige en excentrieke gerechten en ontmoetingen. Voor seizoen 4 gaat hij onder andere naar San Francisco en Hawaii. Vanaf vrijdag 30 oktober staat de serie nieuw op Netflix.

IMDb-score: 8.2

 

Suburra – seizoen 3

De eerste twee seizoenen van Suburra stonden al langere tijd op Netflix. Vanaf deze week komt daar ook het langverwachte derde deel bij. Dit zal, zo is bekend geworden, ook meteen het slotdeel zijn van de serie. We kunnen er dus van uit gaan dat de harde criminele strijd zal worden uitgevochten. De serie speelt zich af in de buitenwijken van Rome, waar criminele bendes, politici en politie allemaal verwikkeld raken in de strijd om de uiteindelijke macht. Vanaf vrijdag 30 oktober staat het derde seizoen nieuw op Netflix.

IMDb-score: 8.0

 

A Beautiful Day in the Neighborhood

Tom Hanks speelt de hoofdrol in deze dramafilm die is gebaseerd op het leven van Fred Rogers. Fred Rogers was een erg succesvolle en warme presentator die jarenlang het gezicht was van een aantal kinderprogramma’s. In de film krijgt een journalist de taak om deze Rogers te interviewen. Aanvankelijk voelt de journalist zich te goed voor de zaak. Wanneer zijn eigen privéleven echter ontspoort en Rogers’ goede karakter geen act blijkt te zijn, groeien de twee meer naar elkaar toe. Vanaf zondag 1 november staat de film nieuw op Netflix.

IMDb-score: 7.3

 

Bloodshot

In deze film worden Ray Garrison (Vin Diesel) en zijn vrouw Gina samen slachtoffer van een gewelddadige overval. Ray wordt echter ná het ongeval weer tot leven gewekt, met behulp van technologische ontwikkelingen. Hij is echter nauwelijks meer zichzelf te noemen en zint nog maar op één ding: wraak op de moordenaars van Gina. De mensen die hem weer levend hebben gemaakt hebben echter andere plannen met hem. Vanaf zondag 1 november staat Bloodshot nieuw op Netflix.

IMDb-score: 5.7