Jumanji: The Next Level

In deze film schitteren onder andere The Rock en Jack Black weer als computerspelfiguren. Net als in de eerdere films in de serie is Jumanji een computerspel. In de eerdere films werd een groep tieners het spel in ‘gezogen’ en moesten ze het spel uitspelen om weer terug naar onze wereld te komen. In Jumanji: The Next Level worden echter de opa en diens beste vriend van één van de tieners het spel in gezogen. Dit zorgt wederom voor hilarische en droge taferelen. Vanaf dinsdag 29 september staat de serie nieuw op Netflix.

 

Manchester by the Sea

Deze film komt uit 2016 en gaat over Lee Chandler (Casey Affleck). Lee, die zijn leven nou niet bepaald op de rit heeft, krijgt plotseling te horen dat zijn broer is overleden. Hij reist naar het plaatsje Manchester-by-the-Sea voor de begrafenis, maar die zal moeten worden uitgesteld vanwege het seizoen. Lee besluit langer te blijven en krijgt vervolgens te horen dat hij het voogdij over Patrick, zijn neefje, heeft gekregen. Dit zorgt ervoor dat Lee’s leven volledig op z’n kop komt te staan en worstelingen uit zijn verleden weer boven komen drijven. Vanaf woensdag 30 september staat de film nieuw op Netflix.

American Murder: The Family Next Door

True crime-docu’s zie je veel voorbij komen op Netflix. Zo schreven we je recent al over 10 true crime documentaires op Netflix die je gezien moet hebben. American Murder: The Family Next Door gaat over een moeder die samen met haar twee jonge dochters verdwijnt. Haar echtgenoot lijkt onschuldig te zijn en het gevoel te hebben plotseling te zijn verlaten. Al gauw blijkt echter dat hij alles behalve onschuldig is. Wat volgt is een gruwelijk en bizarre ontknoping. Vanaf woensdag 30 september staat de true crime docu nieuw op Netflix.

 

Good Morning, Veronica

De Veronica uit deze nieuwe spannende Braziliaanse serie werkt bij de politieagente. Daar aanschouwt ze een gruwelijke zelfmoord door een jonge vrouw en krijgt ze niet lang daarna een verontrustend telefoontje. De anonieme vrouwelijke beller smeekt haar om hulp. Het duurt niet lang voordat Veronica haar tanden in de zaak zet en ze een wrede verantwoordelijke dader op het spoor komt. Vanaf donderdag 1 oktober is Good Morning, Veronica nieuw op Netflix te zien.