My Next Guest Needs No Introduction – seizoen 3

Talkshow-presentator David Letterman is terug met een derde seizoen van My Next Guest Needs No Introduction. Hierin gaat de presentator het gesprek aan met uiteenlopende, invloedrijke beroemdheden. Zo sprak hij in de eerste seizoenen onder andere met Barack Obama en Jay-Z. Voor het derde seizoen staan er weer vier interviews op de planning. Ditmaal met onder andere Robert Downey Jr. en Kim Kardashian. Vanaf woensdag 21 oktober staan de afleveringen nieuw op Netflix.

 

The Alienist: Angel of Darkness

Na lang wachten is het deze week eindelijk tijd voor het vervolg op The Alienist. Deze serie stond eerder al op onze lijst van de 5 beste vergeten series en films op Netflix. Voor het tweede seizoen staat er weer een nieuwe moordzaak op de agenda. We volgen het team van Dr. Kreizler, John Moore en Sara. Samen buigen zij zich voor The Alienist: Angel of Darkness over de vermissingen van een aantal baby’s in het New York van 1890. Vanaf donderdag 22 oktober staat de serie nieuw op Netflix.

 

American Gangster

Regisseur Ridley Scott, bekend van onder andere Gladiator en All The Money in the World staat ook aan het roer van American Gangster. Hierin volgen we het personage Frank (Denzel Washington), die de drugshandel van zijn baas overneemt wanneer deze sterft. Al gauw klimt Frank op in de ranglijst en krijgt hij een grotere machtspositie binnen het drugscircuit. Politieagent Richie (Russell Crowe) buigt zich over de zaak. Vanaf vrijdag 23 oktober staat de film nieuw op Netflix.

 

Barbarians

We lieten het recent al weten: Barbarians kan zomaar eens de perfecte opvolger worden van vette series als Vikings. De serie vertelt over de waargebeurde veldslag tussen de Germanen en de Romeinen. Rondom het Teutoburgerwoud proberen de Germanen zich samen te verenigen om zo de grote Romeinse overmacht de baas te kunnen zijn. Vanaf vrijdag 23 oktober kunnen we Barbarians nieuw op Netflix verwachten.