Nieuw op Netflix: nieuwe series en film in week #35

Augustus was wederom een maand waarin er veel nieuwe films, series en documentaires op Netflix verschenen. Ook in de laatste week van deze maand komen daar een paar toppers bij. Van een sterke sportdocumentaire tot een adembenemende reality-serie over dure huizen; het aanbod is weer erg divers. Bovendien hebben we ook al genoeg om naar uit te kijken in september. Denk bijvoorbeeld aan de wekelijkse afleveringen van Undercover seizoen 2.

Rising Phoenix

Tijdens de Olympische Spelen komt de wereldwijde top van de sportwereld samen voor nodige krachtmetingen en recordpogingen. Ook tijdens de Paralympische Spelen is de sport van wereldniveau. De serie Rising Phoenix laat de wereld van paralympische sporters zien. Hoe gaan zij om met hun handicap? En wat staat er allemaal op het spel? De documentaire is een weerspiegeling van het grote doorzettingsvermogen van de paralympische top. Vanaf woensdag 26 augustus staat de documentaire nieuw op Netflix.

 

Million Dollar Beach House

De Amerikaanse elite neemt doorgaans geen genoegen met één mooi huis. Daar kan gerust nog een vakantiehuis bij. De Hamptons, een welgesteld gebied buiten New York, is hiervoor een populaire locatie. Een groep jonge, zeer gemotiveerde makelaars doet er alles aan om goede deals binnen te slepen. Hiervoor botsen ze vaak nog eens met hun concurrenten. Het zorgt voor een vermakelijke reality-show. Vooral de prachtige woningen spelen de hoofdrol. Vanaf woensdag 26 augustus is Million Dollar Beach House nieuw op Netflix te zien.

 

Santana

Deze vette actiefilm houdt je van het begin tot het einde in z’n greep. We volgen twee broers die allebei werkzaam zijn bij de politie. Tien jaar geleden kwamen hun ouders om het leven, op verzoek van een machtige drugsbaas. Nu zij hem eindelijk hebben opgespoord kan hun wraak beginnen. Vanaf vrijdag 29 augustus staat Santana nieuw op Netflix. Heb jij dus zin in een rollercoaster vol met schietpartijen en achtervolgingen? Hou vrijdagavond dan dus vooral leeg in je agenda.