FIFA 21 is een enorm populaire game

Sinds oktober vorig jaar is de nieuwe game van FIFA uit: FIFA 21. Elke gamer en fan van voetballen heeft het spel al wel gespeeld en iedereen is fan van het spel. Natuurlijk zijn de basiselementen hetzelfde gebleven in het spel, maar zijn er zeker ook veranderingen doorgevoerd in de ’21 versie. Zo zijn er spelers toegevoegd én is het spel technisch gezien verbeterd.

Ook zijn er FIFA punten toegevoegd, waardoor je geld kan verdienen met het spel. Daar krijgt FIFA veel boetes voor, maar heeft het tot op heden niet uit het spel gehaald. Het is namelijk een kansspel maar ze hebben daar niet de juiste vergunningen voor. Maar dat alle gamers wél blij zijn met de nieuwe integratie, is wel duidelijk door alle reviews op YouTube.

FIFA-installatie

Man bouwt een FIFA installatie

En als je dan de ultieme voetbalgame hebt gekocht, is het natuurlijk al helemaal leuk als je er ook de perfecte setup voor hebt om nóg meer te genieten van je spel. Een 19-jarige jongen uit Seattle heeft zijn game-installatie zo ingericht, dat het dé ideale setup is om het voetbalspel te spelen. De jongen, die computertechnieken studeert, heeft de hele opstelling uit zijn eigen zak betaald. In totaal was hij omgerekend 5.344,59 euro kwijt voor alle apparatuur. Maar wat heeft hij voor deze prijs gekocht?

Hij kocht voor het enorme bedrag van 1.233,37 euro een ultra-wide scherm, de resolutie van dit scherm is 5120×1440. Even voor de goede orde: dit is 3x de schermgrootte van een normaal computerscherm. Hiermee kan hij het complete veld in beeld brengen zonder naar de andere kant te hoeven rennen.

fifa game pc

De specificaties van de game pc

Bovendien heeft hij in zijn gamecomputer één van de beste videokaarten zitten die er bestaan: een Nvidia RTX 2080ti. Ook heeft de computer een i9 processor 9900k CPU. , 32 gigabytes DDR4 RAM en 2TB opslag waarmee hij al zijn games kan recorden in de hoogste kwaliteit en voor een langere tijd kan bewaren. En met zijn mega snelle toetsenbord en muis, krachtige speaker setup en fijne gamestoel kan hij nog jaren plezier hebben van zijn FIFA-installatie.