Thuishaven – Amsterdam

Thuishaven transformeert van Wintercircus naar zomerparadijs. De winterperiode sluiten ze goed af met Wintercircus Closing op 15 & 16 april. Dit heerlijke feestje is er gelukkig meerdere keren per jaar, met de opening van het Zomerseizoen op 27 mei. De lekkerste platen, voeten in het zand, drankje in je hand. Het eerstvolgende feestje 3 juni.

3 juni 2017

13.00u – 23.00u

Contactweg 68 – Amsterdam

Day ticket: €15.00 

festivals-zomer-thuishaven-manman

Komm Schon Alter – Amsterdam

Voor diegene die de Duitse taal redelijk bezitten, is het duidelijk dat de jonkies niet op dit festival aanwezig zijn. Komm Schon Alter is namelijk voor 24+. Met deze leeftijdsgrens wordt een nieuwe doelgroep aangesproken in festivalland. En wanneer je deze leeftijd gepasseerd hebt, is het zeker een festival om op je lijstje te zetten. De mix van warme deep house met invloeden van techno zorgen ervoor dat jij nog lang niet naar huis wilt. Je wordt als bezoeker echt in de watten gelegd, want lange wachtrijen, hoge transactiekosten, dure muntjes en een betaalde WC komen niet voor in het woordenboek van Komm Schon Alter. Om mee te party machen moet je snel zijn, want de kaartverkoop gaat hard.

10 juni 2017

12.00u – 23.00u

Tuinen van West, Tom Scheursweg 48 – Amsterdam

Tickets: €32.50

Boothstock – Rotterdam

Een feestje van progressieve electronic dance music. Een mini vakantie aan het water met de lekkerste muziek, dat is Boothstock. Het Kralingse Bos wordt omgetoverd tot ultieme festival area waar jij met je vrienden de beste dansmoves eruit kunt gooien. Heb je om 23.oou nog niet genoeg van het feestje? Dan kun je lekker doorgaan op de afterparty bij The Boathouse Kralingen.

10 juni 2017

13.00u – 23.00u

Kralingse Bos – Rotterdam

Tickets: €40.00

Foto via

Nomads – Amsterdam

Nomads festival heeft één doel: dat je gelukkiger bent na het festival, dan wanneer je aankwam. Opgericht met liefde voor muziek, door vier positieve geesten en met het onverklaarbare gevoel van een goede dag in de zomer, zo ontstond Nomads. Stap aan boord en laat je meenemen door een nomadische reis.

24 juni 2017

12.oou – 23.oou

Sportpark Riekerhaven – Amsterdam

Tickets: €35,00

All We Want festival – Goch

Net over de grens van Nederland – Duitsland, een half uurtje van Nijmegen, ligt de stad Goch die van 7 t/m 10 juli wordt omgetoverd tot festivalterrein voor All We Want festival. De unieke locatie bij een klooster uit de 12e eeuw, het groene gras en het blauwe water zorgen er alleen al voor dat je hierbij wilt zijn. En dit jaar vieren ze hun 5-jarig bestaan, dus des te meer reden.

7 juli – 10 juli 2017

14.00u – 00.00u

Kloster Graefenthal, Maasstrasse 50 – Goch

Tickets: €75.55

Foto via

Door deze lijst hebben wij al helemaal zin om het eerstvolgende feestje te pakken. Welke staat er bij jou bovenaan?