Dit jaar strijkt namelijk het Syndicaat neer op Thuishaven. Dit betekent dat de bekende loods van Thuishaven zal worden omgetoverd tot Aziatische tempel. Dans 10 uur lang, samen met je vrienden je favoriete DJ’s en het Syndicaat, vier de komst van de lente en geniet van beste muziek.

Het Syndicaat MAN MAN 2

Het Syndicaat

Dansen, genieten en samen zijn met vrienden. Dit is waar het allemaal om gaat en waar het tevens begon. Een bijzondere groep Amsterdammers sloeg de handen ineen om eigenhandig een nieuwe stempel op het hoofdstedelijke nachtleven te drukken. Of dit nou het legendarische huisje 100 op Bunglup, All we want festival, Georgies Wintergarten of de Veronica boot is, het Syndicaat brengt op geheel eigen wijze een bijzondere sfeer binnen.

Het Syndicaat MAN MAN 3

En aanstaande zaterdag wordt de warehouse loods van Thuishaven omgetoverd tot een intieme, Aziatische setting. Met een line-up bestaande uit onder andere Mikey Biemans, Edward Cook, Dondersteen, Sunny en Herter beloofd het een swingend spektakel te worden. Dus trek je kimono uit de kast, zet je geisha gezicht op en dans met het Syndicaat. En wij zijn er ook.

Maak kans op 5 gratis kaarten

En omdat niemand dit feestje mag missen geven we  2 x 5 kaarten weg. Tag je vrienden in het Facebook bericht en dans, geniet en lach samen met ons. Want samen delen, samen spelen.

Het Syndicaat strijkt neer op Thuishaven

Locatie: Thuishaven – Contactweg 68 1014 BW Amsterdam

Wanneer: zaterdag 25-03-2017 | 13:00 – 23:00

Je bestelt je tickets hier.