Ferry: De Serie is bijna te zien op Netflix

In deze gloednieuwe afleveringen wordt Ferry Bouman gevolgd, die in de Brabantse onderwereld actief is als beginnende producent van verboden middelen. Samen met zijn zwager Lars, John, Remco en Dennis gaat hij de strijd aan met de gevaarlijke crimineel Arie Tak en een beruchte motorclub. Het doel: de plek aan de top veroveren en de illegale handel in handen krijgen.

Hij vertelt zijn geliefde Danielle niet over de duistere zaken waar hij zich mee bezighoudt. Wanneer zij er op een gegeven moment achter komt en meer over zijn zaken begint te weten, wordt het hem pas duidelijk welke prijs hij moet betalen om aan top te komen. Deze personages zullen net als in de film Ferry en de hitserie Undercover weer gespeeld worden door Frank Lammers en Elise Schaap.

Eerder heeft Netflix al wat korte fragmenten van deze nieuwe serie naar buiten gebracht, maar nu is ook de trailer te zien. Bekijk deze hieronder (bron: YouTube):

 

Heel Nederland in de ban van Undercover en Ferry: De Film

Eerder kwam de serie Undercover ook al uit. Het verhaal van de nieuwe serie die deze week in première gaat, speelt zich af na de film Ferry en voor de serie Undercover. Beiden scoren hoog op IMDb. Zo kreeg de film Ferry op IMDb een 7.0 van de 10 sterren. De serie Undercover scoorde op IMDb zelfs een 7.8 van de 10 sterren.

In totaal zal Ferry: De Serie acht afleveringen tellen, die vanaf 3 november exclusief via Netflix te streamen zijn. Zet hem dus maar in je agenda en houd aankomend weekend tijd vrij om de Netflix-serie lekker te bingewatchen.