Wat weten we over Ferry: de Serie?

Wat weten we tot nu toe over Ferry: de serie? Nog niet veel. Wat betreft de verhaallijn, die gaat verder waar de film Ferry is gestopt. Doordat Ferry Danielle is gevolgd, komt hij uit in Brabant en zal hij een nieuw leven moeten opbouwen. Gelukkig heeft hij al een idee hoe hij dit gaat doen en krijgt hij hulp van Lars, de broer van Danielle. In de laatste scene van de film zagen we namelijk hoe hij pillen aan het maken was in een loods. En vanaf hier zal Ferry: de Serie verder gaan. Wat voor avonturen deze baas gaat beleven is nog niet bekend. We zouden dus moeten wachten op een eerste trailer voor meer informatie.

Welke acteurs en actrices keren terug in de cast?

Ook over de cast weten we nog niet veel. Wel is het al duidelijk dat Frank Lammers en Elise Schaap terugkeren als Ferry en Danielle. Deze personages kunnen simpelweg niet ontbreken. Daarnaast kruipt Yannick van de Velde weer in de huid van Lars.

In een interview met RTL Boulevard vertelt Monic Hendrickx dat ook zij weer terugkeert. De actrice speelde in de film de rol van Claudia, de zieke zus van Ferry. Daarnaast is ze getrouwd met John Zwart, de beste vriend en rechterhand van de drugsbaron. Het zou dus niet gek zijn als Raymond Thiry ook weer te zien zal zijn.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Elise Schaap (@elise_is_here)

Verder heeft de maker van Ferry: de Film en Undercover, Nico Moolenaar, een overeenkomst gesloten met Netflix. Dit betekent dat de scenarioschrijver/producer de komende jaren meer nieuwe content voor de streamingdienst gaat maken, waarvan Ferry: de Serie er een van is. Onderdeel van de deal met Netflix is dat hij zijn twee vaste partners, Piet Matthys en Bart Uytdenhouwen, mee mag nemen in dit proces. De kans dat zij ook meewerken aan de Undercover prequel is daarom ook heel groot.

Wat is de releasedatum op Netflix?

Wanneer de serie op Netflix te zien is heeft de streamingdienst nog niet bekendgemaakt. Wel zijn ze in mei 2022 begonnen met filmen en waren ze in september nog steeds bezig. Dit weten we door de onderstaande foto’s die Elise Schaap op haar Instagram plaatste. Als ze klaar zijn met filmen moet het ook allemaal nog bewerkt worden, wat zou betekenen dat Ferry: de serie pas ergens halverwege 2023 zal verschijnen op Netflix.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Elise Schaap (@elise_is_here)