Verhaallijn van ‘Ferry: De Serie’

‘Ferry: De Serie’ is een prequel van de mega populaire serie Undercover. In 2019 en kwam het eerste seizoen van de serie uit. Door de chemie tussen Ferry en Danielle vonden de fans het jammer dat ze minder voorkwamen in de opvolgende seizoenen. Dit kwam omdat de serie niet om hen draait, maar vooral gefocust is op het leven van undercoveragent Bob Lammens. Fans smeekten daarom om meer content en kregen dit in de vorm van Ferry de film. In deze film speelt Frank Lammers een 15 jaar jongere Ferry en is hier flink voor afgevallen. Omdat deze film zo goed aansloeg besloot Netflix een prequel te maken.

 

De nieuwe serie gaat verder vanaf het punt waar de film is gestopt. Ferry gaat achter Danielle aan en komt uit in Brabant. Hier moet hij een nieuw leven opbouwen en hij weet al hoe hij dit gaat doen. De broer van Danielle, Lars, weet namelijk hele goede pillen af te leveren. In het laatste shot van de film zagen we dat Lars bezig was in een loods. Dit lijkt het begin van de serie te zijn. Hoe alles verder gaat is nog niet bekend.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Elise Schaap (@elise_is_here)

Welke acteurs en actrices zien we terug in ‘Ferry: De Serie’?

Wie er precies in de cast zit is nog niet duidelijk. Wel weten we dat Frank Lammers en Elise Schaap terug keren als Ferry en Danielle. Ook komt Yannick van de Velde terug als Lars. Daarnaast is Raymond Thiry te verwachten als John Zwart, de zwager en rechterhand van Ferry. Of de zieke zus van Ferry terugkeert is nog onbekend, net zoals andere bekende gezichten uit Undercover.

Wanneer komt de nieuwe serie op Netflix?

Goed nieuws: In april 2022 zijn de opnames van ‘Ferry: De Serie’ van start gegaan. Hoe ver ze nu zijn met filmen is niet bekend. Daarom is het ook een grote vraag wanneer de serie verschijnt op Netflix. We kunnen wel zeggen dat het ergens halverwege 2023 kan worden. Voor het moment heeft Netflix slechts één seizoen van Ferry de serie besteld. Het ligt dus aan de makers of ze ruimte over laten voor een vervolg.