Undercover seizoen 2 eigenlijk zonder Daniëlle en Ferry Bouman

Je kunt het je haast niet voorstellen: Undercover zonder eindbaas Ferry Bouman en zijn vriendin Daniëlle. Toch is dat bijna wat er bijna was gebeurd. Elise Schaap, de actrice die Daniëlle speelt, deed namelijk een onthulling over seizoen 2 van de serie. Ze zei: “Toen we er drie jaar geleden mee begonnen was het idee dat het eerste seizoen over een case zou gaan en het tweede seizoen over een geheel nieuwe zaak. Ik vond het dan ook een grote verrassing dat we er nog doorheen verweven waren.”

De reden dat de beide personages toch nog te zien zijn geweest in seizoen 2 van Undercover, komt dus hoogstwaarschijnlijk door de grote, positieve reacties die de personages kregen van fans.

Undercover

Film over het leven van Ferry

Inmiddels is duidelijk dat we nog lang niet klaar zijn met Ferry Bouman en Daniëlle. Dat komt allereerst door de film die op de planning staat. Netflix werkt aan Ferryeen film over de vroegere criminele carrière van Ferry. Hierin werkt hij voor drugsbaas Ralph. Wanneer Ralphs business wordt overvallen en zijn zoon wordt aangevallen, wordt Ferry op onderzoek uit gestuurd. Liefhebbers van de drugsbaas kunnen wat dat betreft opgelucht ademhalen. Hij zal in de film de hoofdrol spelen en dus meer dan genoeg te zien zijn.

Undercover

De rol van Daniëlle en Ferry in Undercover seizoen 3

Betekent dit nu ook dat Daniëlle en Ferry Bouman niet in Undercover seizoen 3 te zien zullen zijn? Niet per se. Het is nog niet duidelijk of Danielle wederom een rol zal gaan spelen in de serie, maar Frank Lammers bevestigde al wel dat hij bezig was met opnames voor Undercover seizoen 3. Wat dat betreft kunnen we toch hier en daar een scène verwachten met Danielle. We denken namelijk niet dat zij de gevangenisstraf voor Ferry zomaar voorbij laat gaan. Al met al mag het duidelijk zijn dat de makers van de serie er goed aan hebben gedaan om Ferry en Daniëlle in de serie te houden. Hun verhaal is nog niet uit.