Wie is Devyne Rensch?

Mocht je niet bekend zijn met deze man, laten we hem even snel introduceren. Devyne Rensch is geboren op 18 januari 2003 in Lelystad en speelt als verdediger voor Ajax. Hij speelde in de jeugd van VV Unicum en Ajax, tijdens deze periode werd hij ook geselecteerd voor de Nederlandse jeugdelftallen. Hij maakte zijn debuut in het eerste elftal van Ajax in november 2020.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Devyne Rensch (@dev.yne)

Winnaar van de Fashion Player 2022

Dit jaar werd de wars uitgereikt in de Studio’s Aalsmeer. Hier konden honderden journalisten, BN’ers en collega’s het mooie moment bijwonen. Dit was de vijftiende keer dat Life After Football deze prijs uitreikte. De prijs die Devyne Rensch in ontvangst mocht nemen werd mede mogelijk gemaakt door TROPHY BY GASSAN en Steve Madden.

Devyne Rensch Fashion Award 2022

Weken was het een spannende strijd tussen alle genomineerden. De tweede plaats werd toegewezen aan Anwar El Ghazi, die net voor de eindstreep werd ingehaald door Rensch. Andere genomineerde voor de prijs waren Feyenoord-aanvaller Danilo Pereiro, AZ-middenvelder Tijjani Reijnders en SC Heerenveen-middenvelder Thom Haye. De prijs werd gebaseerd op de uitstraling in kleding die in lijn in met hun persoonlijkheid.