De mysterieuze relatie met ex-vriendin María Morán

Jasper Cillessen speelde de afgelopen zes jaar voor de Spaanse clubs FC Barcelona en Valencia. Hij keerde afgelopen zomer terug als keeper bij NEC, de club waar hij zijn carrière begon. Toen hij naar Spanje vertrok, verbrak Jasper Cillessen zijn relatie met zijn Nederlandse ex-vriendin, Joan, waarna hij samen kwam met de Spaanse María Morán.

 

Hoelang de relatie heeft geduurd is niet bekend. Wel aanvaardt de doelman zijn vaderschap en moet dit voor de rechter bevestigd worden. “Deze formaliteit wordt verzorgd door Jaspers advocaten in Spanje. Daarna wordt er gesproken over de alimentatie,” vertelt zijn advocaat aan de Telegraaf.

Wie is de Spaanse vrouw met wie Jasper Cillessen een kind heeft?

María Morán is geboren op 7 november 1988 en  opgegroeid in het Spaanse Asturië. Ze is een sportjournaliste voor Gol Mundial, waardoor ze waarschijnlijk in contact kwam met Jasper Cilessen. Ze was ook aanwezig bij de hete derby tussen Real Madrid en Atlético Madrid, waarin Rodrygo en Vinicius werden bekogeld door de Atlético fans. Ze vertelde in een interview over haar ervaring: “Ze beginnen met het gooien van voorwerpen, en mijn partner en ik zijn hier door een wonder omdat de flessen langs ons heen gingen.”

Op Instagram plaatst ze vaak foto’s van zichzelf aan het voetbalveld, maar ook prachtige foto’s in bikini of andere kledingstukken die haar strakke lichaam goed complimenteren. De doelman heeft dus zeker een knappe meid als de moeder van zijn kind. Dit zijn onze favoriete foto’s van de ex-vriendin van Jasper Cillessen:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door MARÍA MORÁN (@mariamoranh6)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door MARÍA MORÁN (@mariamoranh6)