The Ace Collection komt met extra grote bedden

Deze extra grote bedden zijn met een formaat van 3,6 meter bij 2,03 meter bijna twee keer zo groot als een traditioneel kingsize bedden. Toch was er ook voor dit soort bedden genoeg animo. Gezinnen die het gezellig vonden om samen onder de wol te kruipen of mensen die willen slapen met hun trouwe viervoeter hadden simpelweg behoefte aan meer ruimte in bed. The Ace Collection besloot dit gat op te vullen.

Ana, de interieurontwerpster achter het bedrijf, merkte op dat steeds meer mensen behoefte hadden aan grotere matrassen. Deze klanten vonden kingsize niet groot genoeg en zo vond Ana een onbediende markt. Daarom besloot ze zelf een bedrijf op te richten om deze extra grote bedden te gaan maken en de rest is geschiedenis.

enorm bed 4 meter

Speciale matrassen

Op de site van de The Ace Collection kun je niet alleen het bed samenstellen, maar ze verkopen er ook speciale lakens en matrassen. Je moet wel goedgevulde zakken hebben want alleen het matras is al €2.500. Daarnaast heb je ook nog eens de gigantische boxspring, metalen frame, hoeslaken en vier kingsize kussenslopen nodig om het plaatje compleet te maken. Die kun je dus ook allemaal op de website vinden. Niet bepaald voor een prikkie, maar een goede nachtrust is priceless.

Heb jij niet echt het geld of ruimte voor een bed dat twee keer zo groot is? Don’t worry. Er zijn meer manieren om een betere nachtrust te krijgen. Lees dan de vier tips voor een betere nachtrust.