Dit product op wielen┬ádat te koop staat op eBay is de wel bekende ‘Fake Taxi’. En nee, we hebben het niet over de snorders die over het Leidseplein lopen.

Fake Taxi te koop

Voor de mannen die toch niet helemaal weten waar we het over hebben, een korte uitleg. De Fake Taxi is een pornosite die films maakt voor volwassenen waarin mensen seks hebben in neppe taxi’s. Meestal wordt er gespeeld dat de bezoekers in de taxi geen geld hebben om te betalen voor de rit. Op dat moment worden er met camera’s vastgelegd hoe deze klanten door middel van ‘een andere rit’ betalen voor de Fake Taxi.

Fake Taxi MAN MAN
Foto: Ladbible

eBay advertentie

Voordat een koper toch een bod wilt doen, wordt er aangeraden toch even twee keer goed na te denken. De auto is namelijk niet klaar om de weg op te gaan. Om het nog aantrekkelijker te maken, de taxi heeft nog geen APK keuring doorstaan en de verzekering is ook al een tijdje stop gezet.

De verkoper laat wel duidelijk weten dat de auto het beste met een goede stoommachine kan worden schoongemaakt. Hij stelt zichzelf namelijk niet aansprakelijk voor een SOA of andere ziekte die je eraan kan over houden. Kortom, de auto is best goor.

Momenteel zijn er al meer dan 20 biedingen op de taxi. Om de winnende bieder te zijn, moet je komen met een bod van minimaal 800 pond, dus zo’n 1.000 euro.

Mocht je de auto weten te kopen, dan is het maar hopen dat het geen neppe Fake Taxi is, of misschien is dat dan toch maar beter.

Fake Taxi MAN MAN
Foto: Fake Taxi eBay

Ben je toch opzoek naar een wat snellere tweedehands auto, dan hebben wij nog een pareltje voor je gevonden. Jij hebt nu nog de mogelijkheid om een bod te doen op deze Maserati occasion.