Fajah Lourens is een alleskunner

Fajah Lourens, oorspronkelijk bekend als actrice, heeft zich in de loop der jaren bewezen als een veelzijdige en ondernemende persoonlijkheid. Haar carrière begon in de soapwereld, waar ze bekendheid vergaarde door haar rollen in populaire Nederlandse series. Anno 2023 is ze meer dan een actrice, veel meer.

Naast haar acteertalent ontwikkelde Fajah zich namelijk als een toegewijde fitnessgoeroe. Ze creëerde het succesvolle ‘Mykillerbodymotivation’ platform en schreef een bestseller boek met dezelfde naam. Hiermee inspireert ze mensen om een gezonde levensstijl na te streven en hun fitnessdoelen te bereiken. Maar er is meer.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Fajah Lourens (@fayaofficial)

Fajah is niet gestopt bij het schrijven van boeken en het runnen van haar platform. Als een bloeiende ondernemer heeft ze haar eigen sportkledinglijn gelanceerd en organiseert ze populaire sportevenementen. Haar inspirerende reis toont aan dat ze niet alleen haar passies volgt, maar ook anderen motiveert om het beste uit zichzelf te halen, iets wat we enorm bewonderen.

Ze verkoopt haar luxe woonboerderij en verhuist naar Spanje

Gisteren liet de knappe brunette weten dat ze afscheid gaat nemen van haar prachtige woning in Purmerland. Ze deelde op Instagram een bericht met de tekst: “Aan de ene kant doet het pijn maar aan de andere kant bent ik blij dat ik afscheid ga nemen van dit prachtige huis ( kan helaas niet de gehele video uploaden)en mijn droom leven ga vervullen in Spanje….” 

Een aantal weken geleden maakte ze al een video waarop ze aankondigde dat ze haar woning in de verkoop gaat zetten. Deze vind je hieronder:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Fajah Lourens (@fayaofficial)

Wil je meer beelden zien van de villa van Fajah Lourens? Bekijk dan een uitgebreide rondleiding hier.