Van reservecoureur naar Formule 1, de Australisch-Italiaans autocoureur zit al sinds 2011 in de racewereld. Hij heeft onder andere gereden voor Red Bull, Renault en rijdt momenteel voor McLaren naast Lando Norris. Veel fans merkten al eerder op dat bij de Netflix serie Formula 1: Drive to Survive, er niet veel gesproken werd over zijn leven buiten het circuit. Wel weten we dat Daniel Ricciardo verschillende vriendinnen heeft gehad in de afgelopen jaren. Maar zelf dit is nauwelijks online terug te vinden. Toch hebben wij voor de nieuwsgierige aagjes onder ons een lijstje gemaakt met de leuke dames die de coureur gedatet heeft. Laten we het er snel over hebben.

De (ex-)vriendinnen van Daniel Ricciardo

De F1-coureur is jaren samen geweest met zijn jeugdvriendin en sieraden- en kledingontwerpster Jemma Boskovich. Het stel is helaas uit elkaar gegaan in het jaar 2016. Ondertussen is Jemma al een tijd samen met een andere naam in de racewereld, Andre Heimgartner.

jemma boskobich ex vriendin daniel ricciardo
Jemma Boskovich

Er zijn er ook veel geruchten geweest dat Ricciardo samen zou zijn geweest met Australisch model Jessica Gomes terug in december 2018. Zij heeft onder meer model gestaan voor Hyundai en LG. Ook was Jessica te zien in Vogue en Victoria’s Secret.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jessica Gomes (@iamjessicagomes)

Ook is er tussendoor een andere naam veel langs gekomen, namelijk Annemarie Horbass. Zij is een eventmanagementspecialist voor Eventureline en is in het verleden ingehuurd door Red Bull. Het stel werd gezien terwijl zij samen aan het feesten waren na zijn overwinning in Monaco en de dag erna op een jacht.

Wie is de huidige vriendin van de F1-coureur?

En als laatste op de lijst is zijn huidige vriendin te vinden. Al ruim twee jaar gaan er geruchten rond dat Heidi Berger de nieuwe vriendin van Daniel Ricciardo is, maar de twee verschijnen steeds vaker samen op beeld. Misschien dat die achternaam een belletje ringt bij Formule 1-fans, want Heidi is namelijk de dochter van voormalig Ferrari en McLaren coureur Gehard Berger.

Als dochter van een bekende Formule 1-coureur groei je natuurlijk op in Monaco, waar bijna alle succesvolle coureurs wonen. Toen Heidi volwassen was, vertrok ze naar Londen om te studeren. Dankzij haar moeder spreekt Heidi vloeiend Portugees en tijdens haar verblijf in Londen scoorde ze een rol in een Portugese tv-serie: ‘A única Mulher’. Hier begon Heidi’s carrière als actrice. Ze speelt sinds 2016 in de goed bekeken Portugese serie. Inmiddels is ze al in 180 afleveringen verschenen.

Zie hieronder een aantal foto’s van Heidi Berger (Instagram):

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Heidi Berger (@heidiberger_)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Heidi Berger (@heidiberger_)