Wat voor lingerie vinden mannen mooi?

Er lijken wel oneindig veel soorten ondergoed te bestaan op de wereld. Iedere vrouw heeft haar eigen voorkeuren maar deze komen niet altijd overeen met wat mannen het mooist vinden. Voor mannen lijkt het uitzoeken van hun ondergoed altijd een stuk makkelijker te zijn. Er is een handvol modellen en dan kun je nog kijken welke kleuren en stoffen je het fijnst vindt. Maar voor vrouwen is er een enorm aanbod te vinden en houden ze ook nog eens rekening met wat mannen het mooist vinden. Omdat vrouwen vaak met deze lingerie struggle leven, heeft de website AskMen.com een enquête gehouden onder maar liefst 2700 mannen. De vraag was wat voor lingerie mannen het mooist vinden. En dit zijn de resultaten.

 

Welk type bh vinden mannen het mooist?

Het is je misschien niet eens opgevallen maar er zijn echt enorm veel verschillende modellen bh’s. Voor elke vrouw is weer een ander pasvorm en model het meest geschikt. Maar wat vinden mannen de mooiste? Uit het onderzoek kwam naar voren dat 31% van de mannen een voorkeur heeft voor de klassieke push-up bh. Dat is misschien helemaal geen verrassing, aangezien de push-up bh precies doet wat de naam al zegt. Alles is in een push-up bh een stuk beter zichtbaar en voor de mannen dus een goede keuze als je het ons vraagt!

welk soort bh vinden mannen mooi
Askmen

Op de tweede plaats vinden mannen de bralette het mooist. Dit zijn bh’s die gemaakt zijn van stof en kant. Ze zijn vaak niet traditioneel rond zoals de gewone bh, maar hebben meer een driehoek-pasvorm. Veel vrouwen vinden deze bh ook erg fijn zitten en gebruiken het zelfs als onder-outfit en bh in één. Op de derde plek vinden we de balconette bh. Bij deze vorm bh zijn de cups van boven helemaal open en lager uitgesneden. Alles is hierin goed zichtbaar en deze bh biedt voor veel vrouwen een goede ondersteuning. Ze zien er ook nog eens stijlvol uit dus het is niet gek dat deze op de derde plek staat. Verder lijkt 10% van de mannen geen voorkeur te hebben voor een bepaalde soort bh. De sport-bh scoort het laagst, maar dat hadden we enigszins wel verwacht.

Welke soort underwear heeft de voorkeur?

Ondergoed is ongeveer hetzelfde verhaal als de bh’s: er zijn ongelooflijk veel modellen en soorten om uit te kiezen. Maar toch zal het je niet verbazen dat 38% van de mannen de grootste voorkeur hadden voor de string. De string heeft het minste stof en daardoor is alles erg goed zichtbaar. Het is daarom ook niet geheel verrassend dat mannen juist deze het mooist vinden.

onderzoek naar welke lingerie mannen mooi vinden
Askmen

34% van de mannen lijkt juist de voorkeur te hebben voor de cheeky brief en deze komt daarmee op de nummer twee. De cheeky brief is de underwear met juist relatief veel stof. Dit model is echter zo uitgesneden dat het iedere vrouw perfect zit en toch nog aardig wat skin laat zien op de juiste plekken. De cheeky brief bedekt wat meer dan de string maar laat toch weinig tot de verbeelding over.

Dan daalt het aantal procent best wel hard en komen we uit bij de klassieke bikini. Dit is waarschijnlijk het model ondergoed wat je voor je ziet als je denkt aan dames ondergoed. De bikini scoort dus niet heel hoog, slechts 15% van de mannen vinden de ‘gewone’ onderbroek het meest aantrekkelijk. 5% van de mannen hebben een voorkeur voor de boyshort en maar 4% heeft geen voorkeur of vindt zonder ondergoed het prettigst.